Brody Jenner:

Dater 16 år yngre modell etter bruddet

TV-personligheten er observert med ny blondine.

ROMANTIKK: Brody Jenner har funnet seg en ny blond modell. Dette er hans andre modell-kjæreste etter sommerens skilsmisse. Foto: Skjermdup fra Instagram(/ NTB Scanpix
ROMANTIKK: Brody Jenner har funnet seg en ny blond modell. Dette er hans andre modell-kjæreste etter sommerens skilsmisse. Foto: Skjermdup fra Instagram(/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av august ble det kjent at det foregikk en het flørt mellom «The Hills»-stjernen Brody Jenner (36) og «Victoria's Secret»-modellen Josie Canseco (23).

Flørten kom få uker etter at Brody og ekskona Kaitlynn Carter (31) kunngjorde at de hadde valgt å separere seg etter ett års ekteskap.

Til tross for at forholdet til Canseco etter hvert utviklet seg til noe mer seriøst, gikk det imidlertid ikke mer enn rundt tre måneder før det også var slutt mellom Brody og den 14 år yngre modellen - angivelig på grunn av aldersforskjellen.

Imidlertid var kjærlighetssorgen tilsynelatende ikke særlig dyp. Nå kobles nemlig TV-personligheten til ytterligere en blondine.

Ny modell

Magasinet Us Weekly bekrefter at 36-åringens nye flørt er modellen Allison Mason (20).

Den unge blondinen har gjort oppdrag for blant annet Guess, Sketchers og Vogue Portugal. Hun tar dessuten forberedende kurs til medisinstudiet ved University of Southern California, og driver med frivillig arbeid, ifølge herremagasinet Maxim.

I et intervju med bladet har 20-åringen fortalt at drømmedaten hennes består av dykking fulgt av margaritas, eller en konsert eller noe annet avslappet. I tillegg røper hun hva som skal til for å fange oppmerksomheten hennes:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer