Brody Jenner:

Dater 16 år yngre modell etter bruddet

TV-personligheten er observert med ny blondine.

ROMANTIKK: Brody Jenner har funnet seg en ny blond modell. Dette er hans andre modell-kjæreste etter sommerens skilsmisse. Foto: Skjermdup fra Instagram(/ NTB Scanpix
ROMANTIKK: Brody Jenner har funnet seg en ny blond modell. Dette er hans andre modell-kjæreste etter sommerens skilsmisse. Foto: Skjermdup fra Instagram(/ NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I midten av august ble det kjent at det foregikk en het flørt mellom «The Hills»-stjernen Brody Jenner (36) og «Victoria's Secret»-modellen Josie Canseco (23).

Flørten kom få uker etter at Brody og ekskona Kaitlynn Carter (31) kunngjorde at de hadde valgt å separere seg etter ett års ekteskap.

Til tross for at forholdet til Canseco etter hvert utviklet seg til noe mer seriøst, gikk det imidlertid ikke mer enn rundt tre måneder før det også var slutt mellom Brody og den 14 år yngre modellen - angivelig på grunn av aldersforskjellen.

Imidlertid var kjærlighetssorgen tilsynelatende ikke særlig dyp. Nå kobles nemlig TV-personligheten til ytterligere en blondine.

THE HILLS: I høst ble det kjent at gjengen fra kultserien "The Hills" gjør comeback. Nå er endelig de første bildene klare. Bilder: MTV Vis mer

Ny modell

Magasinet Us Weekly bekrefter at 36-åringens nye flørt er modellen Allison Mason (20).

Den unge blondinen har gjort oppdrag for blant annet Guess, Sketchers og Vogue Portugal. Hun tar dessuten forberedende kurs til medisinstudiet ved University of Southern California, og driver med frivillig arbeid, ifølge herremagasinet Maxim.

I et intervju med bladet har 20-åringen fortalt at drømmedaten hennes består av dykking fulgt av margaritas, eller en konsert eller noe annet avslappet. I tillegg røper hun hva som skal til for å fange oppmerksomheten hennes:

- Litt seriøs øyekontakt, selvsikkerhet, et fint smil og humor, sier Allison Mason i Maxim-intervjuet.

Dette er nok ord som beskriver Brody Jenner ganske greit, og turtelduene har i flere uker blitt observert sammen, blant annet på nattklubben Nightingale Plaza i Los Angeles i slutten av november, ifølge Us Weekly.

View this post on Instagram

where you can find me🌿

A post shared by ALLISON MASON (@ally.m.mason) on

På ovennevnte klubb skal også ekskona Kaitlynn ha vært til stede, men ifølge kilder Us Weekly har snakket med skal eksparet ha holdt seg til hver sin side av rommet, da Brody var opptatt med kompisene og sin nye flamme.

Kaitlynn er tilsynelatende singel etter at hun kort tid etter bruddet med Brody ble romantisk involvert med artisten Miley Cyrus (27). Jentene brøt imidlertid forholdet allerede i midten av september, før Cyrus gikk videre til Cody Simpson (22).

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Møtte datteren

Som ovennevnt gikk Brody raskt videre til Josie Canseco etter bruddet med Kaitlynn i slutten av juli. Det som først ble omtalt som en het flørt, utviklet seg etter hvert til et forhold.

Duoen viste titt og ofte følelser for hverandre via sosiale medier, og ble ofte observert på eventer i Hollywood. Også Brodys storebror, Brandon Jenner (38), uttalte seg i høst om brorens daværende kjæreste.

BRUDD: Brody Jenner datet modellen Josie Canseco etter bruddet med Kaitlynn Jenner. Foto: NTB Scanpix
BRUDD: Brody Jenner datet modellen Josie Canseco etter bruddet med Kaitlynn Jenner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun er skikkelig søt med Eva (Brandons datter, journ.anm.). De har møtt hverandre. Det er alltid et pluss for meg. At noen er komfortable nok til å gå ned på det nivået, og at de vil leke og prate, det er et viktig tegn på at noe er riktig. Så ja, her er det bare gode ting så langt, fortalte han til Us Weekly.

Videre hevdet Brandon at paret haddet snakket om en mulig familieforøkelse, noe han mente de burde vente med.

SER IKKE PÅ: Kendall og Kylie Jenners storebror, Brandon Jenner, har vært å se i familiens realityserie en rekke ganger. Overfor Rød Løper innrømmer han imidlertid at han aldri har sett en eneste episode. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

- De har nok av tid. Jeg vil ikke forhaste dem eller noen andre. Om noen har en stemme inne i seg som sier at man muligens ikke er klar for det ennå, sier jeg alltid at de bør vente, uttalte han til magasinet.

Og storebrors råd viste seg å være godt, da paret kun få uker senere gikk hver til sitt, før de fjernet alle spor av hverandre på sine respektive sosiale medier.

Tok ekskona i forsvar

Til tross for at Brody nå har gått videre med to ulike lekre blondiner etter skilsmissen fra Kaitlynn i sommer, lar han ikke falske rykter rundt bruddet svirre rundt.

Da det ble kjent at paret hadde gått hver til sitt, hevdet blant annet en kilde overfor People at forholdet var «giftig» og at Brody «hatet livet sitt» med ekskona.

Negative usannheter som denne slo derimot 36-åringen ned på i et lengre Instagram-innlegg, som i senere tid har blitt slettet.

- Det er altfor mye negativitet som blir rettet mot noen jeg elsker og bryr meg veldig mye om. Jeg føler derfor at jeg må oppklare dette, begynte han Instagram-innlegget med.

Videre skrev Brody at han og Kaitlynn har vært bestevenner i seks år, og vil fortsette å være det, men at de i løpet av disse årene vokste i forskjellige retninger. I innlegget hyller også «The Hills»-stjernen sin tidligere kone.

- Kaitlynn er en fantastisk person, vakker og morsom å være sammen med, alltid en positiv kraft i livet mitt. Vi bestemte at det beste for oss var å bevare den sterke kjærligheten til hverandre, men å gå videre med livene våre hver for oss, skrev Brody på bildedelingstjenesten.

Avslutningsvis skrev han at han respekterer Kaitlynn og bryr seg dypt om henne, og at hun fortjener å gå videre i livet med respekt og lykke.

LES OGSÅ: - Ingenting er så perfekt som det ser ut som

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer