Datatabbe gjorde Tine singel

- Folk har ringt i et sett, sier «Paradise Hotel»-vinneren.

VANT «PARADISE HOTEL»: Tine Helene Valle og Carl Eliassen kunne torsdag juble over seieren i årets sesong av realityserien «Paradise Hotel» på TV3. Her blir de gratulert av programleder Triana Iglesias. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
VANT «PARADISE HOTEL»: Tine Helene Valle og Carl Eliassen kunne torsdag juble over seieren i årets sesong av realityserien «Paradise Hotel» på TV3. Her blir de gratulert av programleder Triana Iglesias. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Dagen etter at hun vant realityserien «Paradise Hotel» sammen med Carl Eliassen (22), stod glamourmodellen Tine Helene Valle (23) fram i Se og Hør Weekend med sin nye kjæreste, bartenderen Daniel Adler (24).

Men i 14-tiden fredag begynte ryktene å svirre om trøbbel i paradis, etter at Tine endret sivilstatusen på sin Facebook-profil til "singel".

Til Seher.no forsikrer imidlertid en lattermild Tine at det ikke er snakk om rekordraskt brudd.

- Folk har ringt meg i ett sett og spurt om dette. Det som skjedde er at det tidligere har stått på Facebook at jeg er i et forhold med en god venninne. Da jeg prøvde å bytte til Daniels navn, skjønte jeg ikke hvordan jeg skulle gjøre det, så jeg ble stående som «singel». Jeg er ikke så veldig god på sånne PC-greier, ler hun.

Tine sier hun er veldig forelsket i svenske Daniel, som hun møtte ute på byen i Oslo, etter at TV-serien var innspilt i Mexico.

- Jeg er forelsket. Det er sikkert og visst, sier hun til Se og Hør Weekend.

LES OGSÅ: Tine forelsket i svensk bartender