- Dårlige tapere dør aldri ut

«Skal vi danse»-dommer Tor Fløysvik fnyser av Anna Ankas uttalelser.

FNYSER: Dommer Tor Fløysvik fnyser av Ankas kritikk. Foto: Stella Pictures
FNYSER: Dommer Tor Fløysvik fnyser av Ankas kritikk. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter at Anna Anka (40) lørdag måtte forlate dansegulvet i «Skal vi danse», har den svenske deltageren kommet med krass kritikk av TV 2-programmet. Blant annet mente hun overfor Seher.no at det var bestemt for lenge siden at hun skulle ryke ut.

Slike uttalelser gjør «Skal vi danse»-dommer Tor Fløysvik oppgitt.

- Anna Anka har, på lik linje med alle andre deltakere, fått en høyst profesjonelt faglig og rettferdig bedømmelse av sine prestasjoner på parketten. Jeg har full respekt for mine dommerkolleger og at vi til tider er uenige, sier han til Seher.no.

Fløysvik mener Anka, som dro rett til USA etter danse-exiten, er en dårlig taper.

- I konseptet «Skal vi danse» er også publikum dommere. Har man valgt å delta i en konkurranse der dommerne bestemmer resultatet, har man samtidig også akseptert konseptet. Dårlige tapere er et folkeslag som aldri ser ut til å dø ut. De må vi leve med.

«Skal vi danse»-dommeren hevder hele konseptet rundt programmet ikke ville fungert, dersom Ankas teori om at «Skal vi danse» er iscenesatt, er sann.

- Konseptet «Skal vi danse» hadde i flere titalls land råtnet på rot, dersom Anna Ankas teorier hadde hatt et snev av sannferdighet, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Følte seg mobbet av danser

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer