Isabelle Eriksen:

- Dårlig tid til å fri

Det har snart gått et år.

KJÆRESTER: Det tok ikke lang tid før Isabelle og Wiktoria ble kjærester etter at de møtte hverandre på byen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJÆRESTER: Det tok ikke lang tid før Isabelle og Wiktoria ble kjærester etter at de møtte hverandre på byen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Isabelle Eriksen (26) har blitt et kjent fjes her til lands. 26-åringen var først å se som deltaker i «Paradise Hotel» i 2017, og har siden den gang blitt en av landets største influensere.

I april i fjor åpnet Eriksen seg om at hun var tiltrukket av begge kjønn. 26-åringen ønsket å være med og normalisere dette på sin TikTok-profil.

TRIST: Isabelle Eriksen fikk nedslående beskjed fra kjæresten rett før jul. Video: Rød Løper Vis mer

For omtrent et år siden avslørte influenseren at hun hadde funnet kjærligheten med Wiktoria Maria (24). Turtelduene hadde allerede vært sammen en god stund, og det er tydelig at kjærligheten fortsatt blomstrer mellom dem.

I mai avslørte Eriksen overfor Nettavisen at Wiktoria hadde gitt henne et ark med ulike alternativer for tidspunkt på frieri. Valgmulighetene var om hun skulle fri nå, om ett år til to år, eller om fem år.

Eriksen valgte om et til to år.

SAMBOERE: Tidligere i år røpet Isabelle Eriksen at hun og kjæresten hadde blitt samboere. Foto: Privat
SAMBOERE: Tidligere i år røpet Isabelle Eriksen at hun og kjæresten hadde blitt samboere. Foto: Privat Vis mer

Tar saken i egne hender

Nå har det gått over ni måneder, og Eriksen forteller til Se og Hør at Wiktoria begynner å få dårlig tid.

- Jeg har sagt til henne at hvis ikke hun gjør det, blir jeg nødt til å gjøre det, forteller influenseren.

DRØMMEOVERSKRIFT: Emma Ellingsen, Isabelle Eriksen og Leah Isadora Behn svarer på hva som er drømmeoverskriften. Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

På spørsmål om det kanskje blir et nyttårsfrieri svarer Eriksen at det kan hende, men at hun tydelig har sagt ifra til kjæresten om at hun vil ha et frieri på en helt vanlig dag.

- Jeg vil ikke at det skal skje på en dag hvor det allerede er noe annet som skjer. Jeg vil ha en egen dag, påpeker hun til Se og Hør.

Skal ikke feire jul sammen i år

Tidligere denne uken fikk influenseren vite at kjæresten ikke skal være i Oslo i julen.

- Hun skal reise ned å feire jul med familien sin i Polen, forteller Eriksen.

RING PÅ FINGEREN: Erik Follestad og Ingvild Schistad har vært kjærester i flere år, og i fjor ble de også foreldre for første gang. Nå er det bare én ting som gjenstår; ring på fingeren. Reporter: Thea Hope. Video: Jenny Emilie Aas/Rød Løper Vis mer

Influenseren innrømmer at hun synes det er trist at hun ikke får vært nær kjæresten i julen:

- Hun skulle egentlig være i Norge, så skulle vi våkne sammen på julaften sånn som i fjor, men det blir ikke noe av i år. Så det er egentlig veldig trist.

Eriksen forteller derimot at de forhåpentligvis skal feire nyttårsaften sammen, og at hun kanskje selv må reise ned til Polen.

26-åringen har blitt godt kjent med familien til kjæresten i løpet av tida de har vært sammen.

RØK UT: Martine Lunde røk ut av Skal vi danse og svarer om frieri-hinting. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

- Moren hennes ser på alle YouTube-videoene mine, så det er veldig hyggelig, forteller Eriksen.

Dermed burde man kanskje ikke bli overrasket om det snart kommer en forlovelsesvideo på influenserens YouTube-kanal.

LES OGSÅ: Åpner om frieri-fiasko

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer