«Friends»:

Dårlig nyhet til fansen

«Friends»-gjenforening lagt på is.

SAMLES: «Friends»-skuespillerne David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow og Matt LeBlanc dukker atter opp på skjermen samlet. Når det blir, er derimot ukjent. Foto: NTB scanpix
SAMLES: «Friends»-skuespillerne David Schwimmer, Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow og Matt LeBlanc dukker atter opp på skjermen samlet. Når det blir, er derimot ukjent. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Da tv-eventyret «Friends» tok slutt i 2004, var det mange som håpet på at det på et tidspunkt skulle dukke opp en oppfølger - enten i form av en ny sesong, en reunion eller en film.

Det har derimot latt vente på seg, men tidligere i år kunne altså HBO Max kunngjøre at den berømte vennegjengen nok en gang skulle samles.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjernen Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Den originale besetningen, bestående av Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer, skulle alle bli å finne på strømmetjenesten i mai, lød det glade budskap. Nå henger alt i en tynn tråd.

Utsatt

Allerede i mars kunne kilder fortelle til amerikanske Variety at innspillingen, som skulle begynt i den påfølgende uka, var forsinket og tidligst kunne begynne i mai. Det får coronautbruddet skylden for. Nå er prosjektet foreløpig lagt på is.

Indiewire skriver at det ikke er forsvarlig at innspillingen finner sted nå, og at det derfor er utsatt på ubestemt tid. Det bekrefter en representant fra HBO Max overfor nettstedet.

Det er forventet at innspillingen derimot vil begynne så fort det lar seg gjøre, men med coronasituasjonen i USA er det vanskelig å si når det kan skje. Flere steder i landet er hardt rammet, i New York er tusenvis av mennesker syke.

Dermed må fansen bare smøre seg med tålmodighet, for det er bare snakk om tid før man atter en gang får returnere til Central Perk og leiligheten til Monica.

Vis mer

Ikke en fortsettelse

Warner Media har døpt spesialutgaven «The One Where They All Returned», som kan oversettes til «den der alle kom sammen igjen». Det de færreste imidlertid fikk med seg, er at spesialen ikke er manusbasert.

Flere medier, deriblant The Independent, har meldt at de seks skuespillerne skal samles på det opprinnelige innspillingssettet til serien, men at man ikke får se dem tilbake i sine elskede roller.

Skuespillerne skal i stedet mimre tilbake til tiden da serien ble spilt inn.

Uvisst med norsk sending

Selv om mange kanskje blir skuffet av at episoden nå er utsatt, er et plaster på såret at man trolig ikke hadde fått se den i Norge i det hele tatt. HBO Max har nemlig på nåværende tidspunkt ingen lanseringsplaner her til lands.

Pressesjef i HBO Nordic Norge, Celine Ryel, har fortalt til Dagbladet at de ikke kan slå fast at episoden ikke blir vist i Norge, men at det hele er uvisst.

- «Friends»-spesialen gjelder HBO Max, så per nå vil ikke dette ha noen innvirkning på HBO Europe eller Nordic, sa hun.

Utover det hadde hun ingen kommentarer.

De seks skuespillerne vil ifølge bransjenettstedet Variety tjene minst 2,5 millioner dollar hver. Det tilsvarer svimlende 24 millioner norske kroner.

LES OGSÅ: Superstjernen venter barn

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer