Jan Thomas:

Dårlig internett skapte pikant problem

- Det hjelper ikke bare med fantasien lenger.

DÅRLIG INTERNETT: Jan Thomas forteller om utfodrdringer knyttet til sine daglige rutiner grunnet dårlig internett under innspillingen av «Jan Thomas finner drømmeprinsen» i Sør-Afrika. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Selv om jeg er blitt 53 år, tenker jeg masse på sex. Det er en del av min «greie», og jeg synes det er veldig interessant, forteller den tv-aktuelle kjendisstylisten Jan Thomas (53) til Se og Hør.

Den friske uttalelsen er ikke hentet ut fra intet, men basert på en pikant erkjennelse 53-åringen nylig serverte podkast-lyttere i programmet «Jan Thomas og Einar blir venner». Det er snakk om en uforutsett hodepine under et opphold i Sør-Afrika i fjor høst, der Jan Thomas befant seg over en lengre periode for å spille inn datingprogrammet «Jan Thomas søker drømmeprinsen».

- Jeg fikk ikke runket hver kveld, medgir 53-åringen overfor podkast-makker Einar Tørnquist (37).

Forbanna

Videre påpeker den frittalende stylisten at han liker å onanere til porno før han legger seg. Denne rutinen ble riktignok vanskelig å opprettholde i området han befant seg i, da nettverksforbindelsen ikke ville spille på lag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer