ENDRET PÅ PIZZARÅDENE: Mesterkokken Eyvind Hellstrøm fikk pizzakokken Espen Lapin Gundersen (t.v.) til å bytte ut pizzamenyen i programmet «Hellstrøm rydder opp», men etter besøket gjeninnførte Espen flere av rettene Hellstrøm hadde kritisert. Foto: TV3
ENDRET PÅ PIZZARÅDENE: Mesterkokken Eyvind Hellstrøm fikk pizzakokken Espen Lapin Gundersen (t.v.) til å bytte ut pizzamenyen i programmet «Hellstrøm rydder opp», men etter besøket gjeninnførte Espen flere av rettene Hellstrøm hadde kritisert. Foto: TV3 Vis mer

- Dårlig gjort av Hellstrøm

- Han har ikke skjønt noe som helst, sier mesterkokken.

Publisert
SEHER.NO:  Pizzakokken Espen Lapin Gundersen (22) fra Grimstad fikk til tider så ørene flagret i gårsdagens episode av TV3-programmet «Hellstrøm rydder opp», da han til tider var meget uenig med mesterkokken Eyvind Hellstrøm om hva som burde stå på menyen.

Til slutt gikk Espen med på å forandre menyen fra store pizzaer med dyp bunn og mye påfyll, til smale italienske pizzaer. Men etter at Hellstrøm dro valgte han igjen å sette opp noen av sine gamle favoritter på menyen.

Det har fått Hellstrøm til å lange ut mot sin tidligere læregutt.

– Stakkars, han er verdens mest usikre person. Han kan si hva han vil, han har ikke skjønt noe som helst.

– Han har ikke forutsetning for å drive noe som helst. Vi prøvde å hjelpe han, men det var ikke mulig, sa Hellstrøm torsdag til «God kveld Norge» (ekstern lenke).

Den kritikken sier Gundersen til Seher.no at han ikke skjønner noe av.

- Jeg synes det er dårlig gjort av Hellstrøm å si noe sånt. Jeg har jo beholdt alle menyene Hellstrøm tipset om og så utvidet med det folk har spurt etter. Folk i Grimstad liker pizza med mye mat.

Gundersen hevder at de dype pizzaene som han serverer nå, er annerledes enn de Hellstrøm kritiserte som «industrimat».

- Akkurat som på de italienske pizzaene bruker vi nå ferske råvarer. Nå selger vi ca. like mye av italienske som amerikanske pizzaer, så det er klart at dette er noe folk vil ha.

Gundersen hevder han var forberedt på tøffe tilbakemeldinger fra Hellstrøm i programmet.

- Jeg hadde satt meg ned og sett det som var av tidligere programmer, og regnet med at jeg skulle få høre blant annet at jeg var for uerfaren til å drive restaurant. Men at han skulle gå så hardt ut mot menyen, ble jeg litt overrasket over.

- Grunnen til at jeg har så tro på amerikansk pizza er jo fordi folk har spurt etter dette.

Espen håper imidlertid at TV-programmet skal hjelpe ham med å gi restauraneten vind i seilene.

- Vi har hatt en økning på mellom 50 og 100 prosent siden Hellstrøm var her. Nå håper jeg på at enda flere skal komme, etter at programmet har vært vist på TV. Dersom den positive utviklingen fortsetter tror jeg at jeg fortsatt vil være i drift her om fem år, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette er en risikosport

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer