Fie Laursen:

Dansk sjokk-realitydeltaker flytter til Norge

- Det skjer store ting for meg.

FLYTTER TIL NORGE: Den danske influenseren og reality-deltakeren Fie Laursen er på flyttefot til Oslo. Foto: Ritzau Scanpix
FLYTTER TIL NORGE: Den danske influenseren og reality-deltakeren Fie Laursen er på flyttefot til Oslo. Foto: Ritzau Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fie Laursen (23) er en av Danmarks største influensere med mer enn 320 000 følgere på Instagram.

23-åringen ble først kjent da hun sto fram som mobbeoffer i dansk media som tenåring, og har levd av sin egen blogg om mote og livsstil siden hun var 16 år gammel. Siden har hun vært å se på tv-skjermen i realityprogrammer som «Paradise Hotel» og «Ex on the Beach», og hun har i tillegg gitt ut både bok og smykkekolleksjon.

Nå starter nok et nytt kapittel for København-jenta. På Instagram avslører hun nemlig at hun har bestemt seg for å flytte til Norge.

Flytter til Oslo

- Det skjer store ting for meg, og det er at jeg skal til Oslo. Det er det en spesiell grunn til: Jeg skal kikke på leiligheter, skriver hun blant annet på Instagram.

I innlegget skriver hun også hvorfor, nemlig at hun rett og slett ønsker et ekstra tilholdssted i et annet land. Hun skriver også at hun har flere spennende ting på gang hva gjelder egen karriere, uten å røpe om dette har en sammenheng med at hun nå blir Oslo-borger.

Til Se og Hør forteller Laursen, som også tidligere har bodd i Los Angeles, at hun gleder seg stort til å flytte til Oslo. Hun er nemlig klar for noe nytt, både hva gjelder mennesker og muligheter.

- Jeg har mange norske følgere, og mine opplevelser med disse gjør at jeg tror nordmenn flest vil vil være både støttende og hyggelige mot meg.

Laursen utelukker heller ikke mulighetene for å bli med i en norsk realityserie, om sjansen skulle by seg.

- Nå har jeg jo vært med på nesten alt som er av reality i Danmark, så det kunne absolutt vært gøy. Men det er ingen klare planer og jeg tar alt som det kommer, sier Laursen.

Flere realitydeltakelser

Selv om Laursen har vært en kjent blogger i Danmark i lang tid, så har hun de siste åra altså blitt vel så kjent for sine mange realitydeltakelser.

I 2015 deltok hun i «Paradise Hotel», «Divaer i jungelen» og seinere også i underholdningsprogrammet «Helt i skoven».

I fjor var 23-åringen nok en gang deltaker på skandalehotellet, men rakk bare å være på luksushotellet i 24 timer før hun ble kastet ut av de andre deltakerne. Laursen var også å se i den danske utgaven av den skandaleombruste realityserien «Ex on The Beach» i år, og vakte stor oppsikt i hjemlandet da hun var en av dem som hadde sex foran det store tv-publikumet.

Saken fortsetter nedenfor.

REALITY-DELTAKER: Til tross for at hun har vært blogger siden hun har vært 16 år gammel, har Fie Laursen gjort seg svært bemerket for sine mange og skandaløse realitydeltakelser i nabolandet. Foto: Kasper Wenstrup / Aller Media
REALITY-DELTAKER: Til tross for at hun har vært blogger siden hun har vært 16 år gammel, har Fie Laursen gjort seg svært bemerket for sine mange og skandaløse realitydeltakelser i nabolandet. Foto: Kasper Wenstrup / Aller Media Vis mer

Norsk flørt

I sommer fikk 23-åringen også oppmerksomhet her til lands, da hun hadde en aldri så liten romanse med den tidligere reality-deltakeren Robin Johansson (24). Han har deltatt i den svenske versjonen av skandaleserien «Ex on The Beach», og sjekket også inn i den norske versjonen av «Paradise Hotel» tidligere i år.

- Vi traff hverandre på Instagram. Hun begynte å følge meg, så dro jeg til København for å møte henne. Jeg har bare kjent henne i omtrent to uker, sa 24-åringen til Se og Hør tidligere i sommer.

Men romansen skulle vise seg å bli kortvarig.

- Vi har bare vært med hverandre i seks dager, og jeg har ikke de følelsene som tilsier at man er i et forhold. Man vet aldri hva som skjer i framtida, jeg synes jo hun er verdens herligste. Men jeg er virkelig ikke klar for et forhold akkurat nå, uttalte Johnsson til Se og Hør etter kort tid.

LES OGSÅ: Røper «Farmen»-flørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer