MISTET 10 KG: Til venstre er Trine Hattestad på slottsball med ektemannen Anders i 2006, til høyre slik hun har fremstått i årets "Skal vi danse?". Foto: Montasje
MISTET 10 KG: Til venstre er Trine Hattestad på slottsball med ektemannen Anders i 2006, til høyre slik hun har fremstått i årets "Skal vi danse?". Foto: MontasjeVis mer

Danset vekk 10 kg

- Jeg hadde veldig godt av å være med i TV-programmet "Skal vi danse", sier Trine Hattestad.

SEHER.NO: Deltakerne som kjemper for å beherske vals, jive og salsa har ingen lett oppgave, men kan trøste med seg at de selv blir stadig lettere.


Tidligere spyd-verdensmester Trine Hattestad (41) startet ifølge Her og Nå en slankekur før hun ble med i "Skal vi danse?", og kombinert med harde økter i dansestudio, førte det til et vekttap på hele ti kilo!


- Jeg er kjempeglad for at jeg ble med, og i år blir jeg nok en "konge" på julebordet - i alle fall i dansene vals, rumba og samba, sier hun fornøyd til bladet.


Også den tidligere sykkelproffen Dag Otto Lauritzen har fått merke at klærne sitter løsere etter at han begynte å snøre på seg danseskoene.


51-åringen har mistet hele syv kilo i løpet av treningsperioden, noe han takker dansepartneren Gyda Svela- Thorsen for.


- Gyda er jo så utrolig streng. "Inn med magen", "Du får bare spise salat", så da er det jo ikke rart en raser ned i vekt, fleiper Dag Otto til Her og Nå.


Dette har de andre dansedeltakerne gått ned. Liv Marit Wedwik (- 5 kg), Mari Maurstad (- 4 kg), Finn Christian Jagge (- 4 kg), Esben Esther Pirelli Benestad (- 9 kg) og Mona Grudt (-2 kg). Tilsammen har disse deltakerne gått ned 41 kilo.


Så gjenstår det å se om vekttapet fører til enda luftigere krumspring i neste program.


LES OGSÅ: - Jeg er sikker på at jeg ryker neste gang