«Skal vi danse»

Danset sammen som kjærester for første gang

I kveldens «Skal vi danse»-sending var fjorårets vinner Helene Olafsen tilbake på parketten.

TILBAKE: Lørdag kveld er Helene Olafsen tilbake på «Skal vi danse»-parketten sammen med Jørgen Nilsen. Denne gangen som kjærester. Foto: TV 2
TILBAKE: Lørdag kveld er Helene Olafsen tilbake på «Skal vi danse»-parketten sammen med Jørgen Nilsen. Denne gangen som kjærester. Foto: TV 2 Vis mer

NYDALEN (Se og Hør): For en knapp måned siden kunne Se og Hør avsløre at Helene Olafsen og Jørgen Nilsen var blitt et par. De to danset sammen i fjorårets sesong av «Skal vi danse» hvor de gikk helt til topps.

I årets sesong danser Jørgen med den tidligere «Farmen»-deltakeren Amalie Snøløs, og i kveld er det duket for showdans på parketten. I den anledning valgte Amalie og Jørgen å invitere sine kjærester, Herman Tømmeraas og Helene, med på dansen.

Dette var første gang Helene og Jørgen danset sammen igjen på TV, etter suksessesongen i fjor - og denne gangen som kjærester.

SIRKUS: Amalie og Jørgen hadde begge med sine kjærester på parketten lørdag kveld. Foto: TV 2
SIRKUS: Amalie og Jørgen hadde begge med sine kjærester på parketten lørdag kveld. Foto: TV 2 Vis mer

Bekreftet forholdet

Helene og Jørgen utviklet et nært vennskap, noe som ble tydelig i dansene de leverte i konkurransen i fjor. Siden den gang har de begge gått fra å være i hvert sitt forhold, til å bli single, og tidligere i høst tok de steget videre fra vennskap til kjærester.

Etter lengre tid med spekulasjoner, ble det i Se og Hør kjent at Helene og Jørgen var blitt et par.

- Jeg kan bekrefte at det som står i saken stemmer, men har ikke lyst til å kommentere noe utover det, sa Helene til Se og Hør.

Amalie og Herman på sin side bekreftet sitt forhold tidligere i år, etter lengre tid med spekulasjoner.

Saken fortsetter nedenfor.

SKAL VI DANSE: Amalie Snøløs, kjent fra «Farmen» er nå aktuell med «Skal vi danse». Hun håper kjærsten, Herman Tømmeraas, vil varte henne litt opp under innspillingen. Reporter: Kine Falch / Video: Mia Langås Flåta Vis mer

Imponert over kjæresten

«Skam»-stjernen har tilbragt flere lørdager i TV 2s studio for å heie på Amalie og han er tydelig stolt over henne på dansegulvet.

- Jeg er så stolt, jeg. Jeg bøyer meg i støvet. Hun har jobbet så sykt hardt hele perioden og viet så mye tid til det, men samtidig så har hun klart å balansere det med å prioritere meg. Og midt oppi dette så klarer hun samtidig å levere en så sinnsykt bra dans. Jeg er kjempeimponert, har en tydelig rørt Tømmeraas tidligere uttalt til Se og Hør og fortsatte:

- Jeg har aldri sett henne så glammet opp, jeg ble forelsket i henne på nytt da jeg så henne.

Det var i midten av april at den blide sørlandsjenta, som for alvor ble kjent etter sin «Farmen»-deltakelse i 2017, avslørte at hun hadde funnet tonen med «Skam»-stjernen Herman Tømmeraas.

- Vi møttes faktisk gjennom felles bekjente, og begynte deretter å prate sammen på sosiale medier. Plutselig fant vi ut av vi ville jobbe sammen, har Amalie avslørt i et tidligere intervju med Se og Hør.

I starten hadde duoen kun et vennskapelig forhold, men det gikk imidlertid ikke lang tid før turtelduene skjønte at de hadde romantiske følelser for hverandre.

- Plutselig skjønte vi at vi hadde funnet tonen, da. Så det var veldig hyggelig, sa hun den gang og smilte.

- Da vi la ut det første bildet, var vi bare venner. Det var 14. februar. Så utviklet det seg derfra, og vi følte at folk ventet litt på en slags bekreftelse. Da tenkte vi at det var like greit å offentliggjøre det, fortsatte hun.

RØRT: Herman Tømmeraas ble rørt til tårer da han så kjæresten Amalie Snøløs på parketten under første episode av "Skal vi danse". Video: Helén Skogstad. Reporter: Julie Solberg Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg kjøper min egen vennekrets