Danset med sønnen på scenen

- Han har en fremtid i underholdningsbransjen, sier Yosef.

SEOGHØR.NO: Artist Yosef Wolde-Mariam (35) i rap-duoen Madcon har hatt en begivenhetsrik sommer. Tidlig i juli lagde han og Tshawe musikkvideo sammen med verdensstjernen Snoop Dogg.

20.juli ble Yosef far for andre gang da kona Ammina fødte parets andre sønn. De har sønnen Noah (3) fra før.

- Det føles veldig fint å bli tobarnsfar. Foreløpig er det jo veldig nytt da. Hvis du spør meg om et halvt år har jeg sikkert enda svartere ringer under øynene, og er enda litt mer gretten, forteller Yosef til Se og Hør.

Torsdag står han på scenen som medprogramleder sammen med Katrine Moholt på sesongens siste «Allsang på grensen». Han var strålende fornøyd etter innspillingen av programmet onsdag kveld.

- Det har vært koselig – og veldig familievennlig. Jeg har med den nyeste ungen og den eldste ungen, og det er masse barn her, så alt er veldig fint med sommervær, stråler den karismatiske artisten.

Da Madcon fremførte sin nyeste singel «In My Head» for Allsang-publikummet, hadde de med seg Yosefs eldste sønn på scenen.

Prøver du å rekruttere Noah til scenen?

- Neida, han klarer det ekstremt bra på egenhånd. Jeg og Tshawe har hatt en sånn kampanje der vi har prøvd å få ham til å bli fotballspiller, men det har vi gitt opp for lenge siden. Jeg har skjønt at man blir det man vil og det man spiser, så det blir et eller annet underholdningsopplegg på han også, sier Yosef til Se og Hør.

Hvordan syns han det er å bli storebror?

- Han er overraskende positiv. Han kysser lillebror hver eneste dag  og er kjempesnill mot ham og blir superstolt når han får bære ham selv, så foreløpig er han en bra storebror.

LES OGSÅ: Slik har de forberedt seg hvis Katrine føder