Danset med skinner

Men «Skal vi danse»- Nadia er fornøyd med egen innsats...

DANSET MED SKINNER: Åsleik Engmark og Nadya Khamitskaya fikk ikke en lett start under kveldens konkurranse. Foto: Stella Pictures
DANSET MED SKINNER: Åsleik Engmark og Nadya Khamitskaya fikk ikke en lett start under kveldens konkurranse. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Under lørdagens «Skal vi danse» var det ikke bare en dans kjendisene måtte bryne seg på. Parene hadde fått i oppgave å danse to danser hver!

Men selv om det ikke var noen som stakk av med full pott denne kvelden, viste Åsleik Engmark at han fortsatt har teken, selv med en skadet partner.

Komikeren - som fikk full pott forrige uke- fikk æren av å trene med to «Skal vi danse» danserinner denne uken, da hans egen partner Nadia var skadet.

- Jeg vurderte å danse uten skinner, men fant ut rett før sendingen at jeg måtte ha den på. Jeg merket ingenting under den første dansen bortsett fra på slutten, da merket jeg at det gjorde veldig vondt, sier Nadia til Seher.no

Men det var først under den andre dansen at danserinnen merket smertene;
- Jeg merket det under den andre dansen, men jeg føler ikke at det påvirket dansen, vi er veldig fornøyde med kveldens score, fortsetter hun.

Selv årets favoritt, Aylar Lie (26) - som stilte i det ene fantastiske antrekket etter det andre- merket presset da hun nærmest falt under den siste jiven.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se, her danser hun i lave sko