Danset med nakne modeller

Robbie Williams koste seg på scenen i Italia.

FREKK OPPTREDEN: Robbie Williams koste seg på scenen i Italia da han danset sammen med en rekke toppløse modeller, kun iført små stringtruser.  Foto: Fame Flynet
FREKK OPPTREDEN: Robbie Williams koste seg på scenen i Italia da han danset sammen med en rekke toppløse modeller, kun iført små stringtruser. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I midten av september ble Robbie Williams (38) far for første gang da konen Ayda Field fødte en datter. Sangeren, som tidligere var en uforbederlig skjørtejeger, elsker nå livet som ektemann og småbarnspappa. 

Men Williams har fortsatt et godt øye til vakre kvinner, og viste at han fortsatt er litt av en sjarmør da han opptrådte på italienske «X-faktor».

Ettbarnsfaren sang sin nye singel «Candy» mens han flørtet og danset med en rekke sexy toppløse dansere, kun iført små hudfargede truser.

Williams trente seg opp før datterens ankomst i september, men i Italia viste han en litt fyldigere figur enn tidligere.  


Datteren ble født i London, og Robbie og Ayda vurderer nå om de skal flytte fra Los Angeles for å bosette seg i England.

- Jeg vil ikke at barnet mitt skal gå på skole med idiotene i USA, har Robbie tidligere uttalt. Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skavlan ga Robbie Williams babytips Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer