Danset lykkelig ned kirkegulvet

Den norske sangeren giftet seg lørdag.

Publisert
Sist oppdatert
Se video av den dansende bruden og brudgommen nederst i saken!

SEOGHØR.NO: Oslo-jenta og artisten Maria Mena (26), kjent for låter som «My Lullaby» og «You're The Only One», giftet seg lørdag med mannen i sitt liv, Dagbladet-journalist Eivind Sæther (31).

Vielsen ble holdt i Paulus kirke på Birkelunden i Oslo, og verken brudekjolen eller bryllupsfølget var spesielt tradisjonelt. Den flotte 26-åringen var kledd i en elegant, langermet kjole dekket av vakre blonder, og hun hadde valgt utslåtte krøller fremfor oppsatt hår eller brudeslør.

Ifølge Dagbladet kom brudeparet ut av kirken til «We Found Love» av popstjernen Rihanna. Deretter masjerte de nygifte oppover Grünerløkka sammen med sine jublende gjester, akkompagnert av trommer, ballonger og såpebobler.

- Bruden er vakrest på Løkka hver dag, og i dag toppet hun seg selv. Hun så helt fantastisk ut, sa komiker Linn Skåber (42) til Dagbladet etter vielsen.

Det profilerte paret var selv ordknappe på bryllupsdagen, men Sæther fortalte kort til VG at vielsen «var super». Og brudeparet virket temmelig fornøyd da de danset nedover midtgangen til jubel og klapp fra bryllupsgjestene etter vielsen, slik du kan se i Seoghør.nos video.

Både Bjørn Eidsvåg og Christel Alsos bidro musikalsk i kirken. Eidsvåg skal ha sneket seg diskret inn bakveien, mens kjendiser som Tone-Lise Skagefoss (38), Isabel Ødegård og Karpe Diem-gutta Magdi Yreeide Abdelmagui (28) og Chiraq Patel (27) også var blant gjestene, ifølge Se og Hør.

I fjor sommer slapp Maria Mena sitt sjette album, «Viktoria», og uttalte da til Seoghør.no at hun ikke orket å stresse med bryllupet. Og paret gjorde sikkert klokt i å ta seg god tid - de så i hvert fall svært lykkelige og avslappet ut da bryllupsdagen endelig kom den 14. juli 2012.

Maria Mena og Eivind Sæther har vært samboere siden 2008, og høsten 2010 fridde journalisten, som møtte sangeren under et intervju i 2005. Kort tid etterpå var de blitt et par.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bader i lykke på italiensk ferieøy 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer