Danset for kona

Roar Strand viste sin romantiske side.

TIL FINALEN MED KONA: Roar Strand danset til han og konas egen låt da han tok seg til finalen i  Skal vi danse  lørdag kveld. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
TIL FINALEN MED KONA: Roar Strand danset til han og konas egen låt da han tok seg til finalen i Skal vi danse lørdag kveld. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag var det duket for semifinale i "Skal vi danse" på TV 2.

De fire gjenværende kjendisdanserne André Villa (32), Agnete Kristin Johnsen (20), Linnéa Myhre (24) og Roar Strand (44) gjorde sitt beste for å nå finalen, der tre av de fire parene skal kjempe om å bli årets vinner av dansekonkurransen.

Etter en spennende danseduell mellom Linnéa og André, var det til slutt motorcrosser André Villasom fikk færrest stemmer og som ikke får oppleve finalen.

- Det har vært en utrolig reise. Jeg har hatt det så artig. Jeg har møtt så mange inspirerende mennesker, sa André da resultatet var klart.

Linnéa ble tydelig rørt da det ble klart at hun er videre til finalen.

- Jeg er så takknemlig, og gleder meg veldig til finalen, sier 24-åringen.

Romantisk med kona i salen

Tidligere fotballspiller Roar Strand (44) har imponert gjennom hele konkurransen, og er nå klar for den store "Skal vi danse"-finalen.

I lørdagens semifinale danset han wienervals til Bon Jovis klassiker "Bed of Roses". Låten har en helt spesiell betydning for fotballspilleren. Det er nemlig han og kona Siri Marte Hollekims egen låt. 

- Det er vår sang, ja. Vi har hatt noen fine opplevelser med den sangen, forteller Roar til Seohør.no.

Kona hadde tatt turen fra Trondheim for å se ektemannen i aksjon på parketten lørdag kveld, noe den tidligere fotballspilleren selvfølgelig satte stor pris på.

- Det føles ekstra trygt når familien er her i salen for å se på. De har vært her på mange av sendingene, men ikke alle, sier 44-åringen. 

IMPONERER: Roar Strand har imponert stort i Skal vi danse. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
IMPONERER: Roar Strand har imponert stort i Skal vi danse. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer

Vil fortsette å danse etter konkurransen

Lørdag kveld fikk han mye skryt av dommerne for at han har blitt flinkere til å leve seg inn i dansen. Det setter han pris på å høre.

- I begynnelsen syns jeg det var veldig ukomfortabelt, men nå går det bedre, smiler Roar.

Han har virkelig fått smaken på danselivet, og er sikker på at han kommer til å fortsette med dansingen når konkurransen er over.

- Kona og jeg er glade i å danse i festlige lag, så det kommer vi til å fortsette med etter "Skal vi danse" også. Det er veldig gøy!

FIKK SKRYT: Roar Strand og dansepartner Nadya Khamitskaya. Foto: TV 2
FIKK SKRYT: Roar Strand og dansepartner Nadya Khamitskaya. Foto: TV 2 Vis mer

Slik gikk det med danserne lørdag kveld:

DEL 1

André Villa og Maria - Tango

Dommernes dom:

Carsten: Dette var mørkt på en kul måte.

Gyda: Jeg syns du ble litt krum i nakken til tider, men du var dypt nede i knærne også og det var bra.

Toni: Kul koreografi! Jeg er kjempefornøyd, bra levert.

Trine: For meg ble det veldig tight. Jeg følte at nervene dine tok litt overhånd i dag.

Poeng: 6 + 8 + 6 + 7 = 27 + 33 = 60

 

Agnete Kristin Johnsen og Egor - Vals

Dommernes dom:

Gyda: Jeg har ståpels. Jeg syns det var nydelig vakker. Jeg har sagt det gang på gang, du er kjempesterk. En fin partner for Egor. Du er bare dødsgod.

Trine: En vakker levert vals til vakker musikk. Du starter helt supert, men så klarer du ikke å holde det helt. Du klarer ikke å bruke føttene like godt hele dansen. I siste del av dansen detter nakken din litt frem.

Carsten: Dette er det klasse over. Jeg har, som Gyda, frysninger fra lilletåa og til månen. 

Poeng: 9 + 9 + 9 + 9 = 36 + 33 = 69

 

Linnéa Myhre og Alexander - Quickstep

Dommernes dom:

Gyda: Når dere begynte, tenkte jeg: Å, nei ikke rock, ikke ødelegg quickstepen. Men det gjorde den absolutt ikke. Du har blitt så lett på tå, og du er så sterk. Dette var knallbra!

Toni: Din progresjon har vært så utrolig bra. Dette var rett og slett flott!

Trine: Det er så hyggelig å se at du utvikler deg uke til uke. De dansetrinnene du gjorde idag hadde du ikke klart for en uke siden. Du beviser at trening gir resultater. Innimellom hadde du veldig fin holdning, men du detter dessverre ned igjen innimellom. 

Carsten: Dette var en statement. Du viser at du vil til finalen! Det var kjempebra, syns jeg. 

Poeng: 8 + 9 + 8 + 9 = 34 + 29 =63

 

Roar Strand og Nadya - Wienervals

Dommernes dom:

Trine: Det var nydelig. Du flyter veldig fint over gulvet, og dere unngår den typiske wienervals- fella. Veldig bra levert!

Carsten: Jeg syns det var klasse her i starten. Det var en fantastisk fin koreografi. Dere var tett og "synca" hele tiden. 

Gyda: Jeg vil også danse med deg, Roar. Du har begynt å synge mens du danser. Det gjorde du ikke før. Da fikk du kritikk for å være stiv. Nå er du tilstede og lever deg inn i det. Dette likte jeg!

Toni: Jeg syns det var fin koreografi, men litt hardt og voldsomt i forhold til sangen. 

Poeng: 9 + 8 + 10 + 9 = 36 + 29 = 65

 

DEL 2: Partnerdans

Linnéa og Roar - Jive Off

Dommernes dom:

Carsten: Det er veldig morsomt å se på . Jeg sitter bare og smiler. Ulempen i jive er at man alltid må være blid. Det går alltid veldig fort. Noen ganger var det litt stakato, men en veldig fin koreografi.

Gyda: Dere har begynt å bli så utrolig gode. Jeg sa til deg Roar at skuespillernen har kommet frem i deg, og det gjorde den til de grader nå også. Kjempebra!

Toni: Mye bedre denne gangen, herr Strand. Ulempen ved denne koreografien er at dere danser mye ved siden av de profesjonelle og da ser man hvor presise sparkene egentlig kan være. Men dere gjør en god figur. Ikke så verst.

Trine: Det er morsomt å se at dere er trygge på hverandre. Veldig hyggelig at du klarte å holde kickene i dag, Roar. Linnéa, du er mye mer aktiv nå en tidligere. Jeg likte underholdningen i dette showet.

Poeng: 7 + 7 + 7 + 8 = 29

 

Agnete og André - Jive Off

Dommernes dom:

Gyda: Fy søren, partnerne er tøffe som lar dere stå helt alene på gulvet. Men det fikset dere. Jeg syns det er kult at det var kult at dere fikk vist dere frem. Bra levert!

Toni: Her var det utrolig vanskelig å finne ut hvilken jente man skulle se på. Ekstremt lite forskjell mellom Agnete og Maria. 

Trine: Jeg likte veldig godt overgangene. Det ble veldig naturlig. Jeg ser at så fort dere kommer sammen så er det ingen som holder armene oppe. Dere detter litt sammen og mister den profesjonelle holdningen.

Carsten: Jeg må skryte litt ekstra av Agnete. Du må være veldig sterk for å holde de positurene du gjorde. Jeg er mektig imponert.

Poeng: 8 + 8 + 8 + 9 = 33

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer