- Danserne går ikke mye ned i vekt

Mens kjendisene raser ned i vekt under «Skal vi danse» beholder proffdanserne sin normale figur.

SEOGHØR.NO: Lange dager fullspekket med dansetrening gir utslag på formen for kjendisene i «Skal vi danse». Hvert år pleier deltagerne å gå ned i vekt og i år har allerede flere fortalt at de merker den harde konkurransen på kroppen.

Og mens kjendisene svetter av seg kiloene på parketten beholder proffdanserne sine allerede veltrente figurer.

- Jeg har ikke gått så mye ned, nei.Vi proffdansere går ikke så mye ned i vekt under «Skal vi danse». Vi svetter ikke så mye. Vi lærer kjendisene å danse og de svetter ti ganger så mye som oss fordi vi stort sett står der og korrigerer dem, sier Nadya Khamitskaya (30) til Seoghør.no etter lørdagens sending.

SPREK: Mens Nadya Khamitskaya beholder vekten, har dansepartner Eirik Søfteland allerede gått ned 3 kilo.  Foto: FameFlynet
SPREK: Mens Nadya Khamitskaya beholder vekten, har dansepartner Eirik Søfteland allerede gått ned 3 kilo. Foto: FameFlynet Vis mer

Eirik går ned i vekt

Dansepartner Eirik Søfteland (24) forteller at han har merket at kroppen har forandret seg til det bedre.

- Jeg har gått ned litt i vekt, men jeg drikker mye øl og. Jeg har tatt av 2-3 kilo, men jeg var jo ikke så veldig tjukk fra før, spøker Eirik.

Mer markerte muskler

Flotte Nadya beholder sin normale figur, men merker at hun blir sterkere etter uker med dansetrening.

- Jeg blir litt støl og merker at musklene blir mer markerte. Magemusklene blir mye sterkere bare på to-tre uker. Og armene bruker jeg når jeg skal flytte på Eirik når han gjør litt feil, og de blir mer markert.

RASTE NED I VEKT: Programleder Carsten Skjelbreid var med i konkurransen i 2009 og gikk ned åtte kilo.  Foto: FameFlynet
RASTE NED I VEKT: Programleder Carsten Skjelbreid var med i konkurransen i 2009 og gikk ned åtte kilo. Foto: FameFlynet Vis mer

Slank med dans

Carsten Skjelbreid gikk ned mellom syv og åtte kilo da han var med i konkurransen i 2009. Kunstner Vebjørn Sand, som danset med Nadya i fjor, gikk ned 3 kilo helt i begynnelsen av programmet.

I 2010 var Einar Gelius med og gikk ned mellom seks og syv kilo. Politikerparet Carl og Eli Hagen har fortalt at de gikk drastisk ned i vekt også før de entret parketten. Det samme gjorde også Jarl Goli som gikk ned 13 kilo før premieren.

Fikk skryt

Eirik og Nadya fikk gode tilbakemeldinger fra dommerne på sin tango.

- Du har en fin maskulin energi. Jeg synes du har et bra uttryk og fotarbeid, sa Karianne Stensen Gulliksen.

- Du har en litt høy skulder, men beveger deg flott, mente Trine Dehli Cleve.

Eirik Søfteland fikk 28 poeng for innsatsen på dansegulvet.

Det var Linda Johansen som lørdag måtte forlate dansekonkurransen.

LES OGSÅ: - Nå blir jeg flau, Eirik!