Grunde Myhrers revansjdans:

Danser til «Starboy»: - Ble veldig naturlig

Grunde «Starboy» Myhrer skal danse til sangen som gjorde ham kjent.

LEKEN: Grunde Myhrer, kjent fra «Skal vi danse» og «Paradise Hotel», har funnet en måte å kombinere de to realityseriene på. Det skjer med låta «Starboy». Video: TV 3, Viaplay / Ruben Pedersen, Aller Media Vis mer

(Se og Hør): 2017 har vært litt av et år for Oslo-gutten Grunde Myhrer (21). I fjor var han en alminnelig kar som drev med svømming på konkurransenivå, men i år kan han knapt gå tjue meter uten at noen stopper ham på gata.

Med deltakelser i TV3s «Paradise Hotel» på vårparten og TV 2s «Skal vi danse» i høst, har han blitt rikskjendis.

Han håper på å kunne gjøre mere tv framover, selv om planen er å bli paramedic. Men aller først har han et håp om å gå til topps i danserealityen.

Hardt arbeid

- Dette er en fulltidsjobb, men man finner jo litt tid til andre ting heldigvis. Jeg får møtt venner og familie, men det er klart at tida ikke alltid strekker til. Man blir veldig fort sliten, men jeg kjenner på at det er en konkurranse. Det er klart jeg vil være her hele veien, sier Myhrer til Se og Hør.

Han tilbringer fulle arbeidsdager i dansestudioet på Bislett i Oslo, seks dager i uka. Den resterende dagen er det duket for tv-opptak og direktesending fra Nydalen, der han hver uke potensielt kan bli sendt hjem.

- På en normal dag kommer jeg hit kjempetidlig og lager kaffe eller noe. Så setter jeg meg ned, spiser frokost og danser i seks-sju timer. Etter det er jeg nødt til å slappe av, forteller han.

SOLLI: Paradise-Grunde var ikke alene om å legge 17.mai-feiringa si til Solli plass i Oslo. Grunde forteller om hemmelige tattoveringsplaner, Magic Mike-stripping i nye episoder av Paradise, og planene for 17-mai-feiringa resten av dagen. Reporter/foto/klipp: Anna Näumann Vis mer

- Det er mye koreografi man skal huske på. Det tærer liksom på både hode og kropp. Jeg kjenner det egentlig mest i leddene og senene, fordi man danser med tynne sko på tregulv, sier han og ler.

Tar musikkhevn

Myhrer og dansepartner Ewa Trela har vært gjennom flere sjangre allerede. På lørdag er det showdans som skal stå i fokus for alle parene, og for 21-åringens tilfelle blir det en hip hop-inspirert svingom på parketten.

Det er ikke hvilken som helst låt paret skal danse til i helga. Da Myhrer fortsatt hadde tilnavnet «Paradise-Grunde» tidligere i år, var det spesielt en scene inne på realityhotellet i Mexico som gjorde inntrykk på mange.

21-åringen sang låten «Starboy» av artisten The Weeknd, og i klippen ble Myhrers uttale av ordene tekstet. Klippet er sett tusenvis av ganger på Facebook og YouTube.

- Det hender at folk ringer meg midt på natta og ber meg synge låten for dem. Det sier jeg pent nei til, forteller han.

  • Se Grunde tolke låten øverst i artikkelen!

- Det ble veldig naturlig for meg å velge den sangen. Det er en god showlåt, og den er veldig meg. Hvis jeg først skulle danse noe på eget initiativ, så måtte det bli den, forteller han og fortsetter:

- Jeg skal ikke synge låten, men det blir like gøy å kunne danse til den.

Støttende kjæreste

21-åringen holdt en lav profil som deltaker i realityserien «Paradise Hotel», sammenlignet med flere av de andre deltakerne, og tok avstand fra både sengekos og alkohol på tv-skjermen. Selv om det verken ble finaleplass eller premie på 21-åringen, vant han mange av tv-seernes hjerter.

Tidlig i høst kunne Myhrer avsløre at han ikke lenger er singel, men han har ingen planer om å røpe hvem den utkårede er.

- Jeg tenker at hun skal få ha sitt privatliv. Og når tida er riktig, så får det heller komme da, har han tidligere uttalt.

På tross av at 21-åringen ikke ønsker å identifisere kjæresten overfor pressen, forteller han i dansesalen til Se og Hør at det er deilig å kunne ha en støttende kjæreste på sidelinja.

- Jeg får støtte fra kjæresten min, ja. Og jeg får mer enn nok tid henne. Hun studerer, så sånn sett er det ikke noe stort problem at jeg er opptatt på dagtid, sier han.

Myhrer er til sjuende og sist med i en konkurranse hvor publikum der hjemme og dommerne bestemmer om han får bli eller må hjem. Når danseeventyret slutter, med seier eller utsendelse, har han ingen planer om å roe ned. Da skal svømmeren tilbake til sitt naturlige element.

- Det blir sykt digg å hoppe i bassenget igjen, jeg har fått altfor lite tid til å svømme i det siste. Hvis folk stemmer på meg framover, kan det hende det blir lenge til jeg får kaste meg uti igjen, forteller han og ler.

LES OGSÅ: Saksøkes etter luksusliv på ubetalt kreditt