Danser med baby i magen

- Jeg har aldri vært så lykkelig som dette før, sier Nadya Khamitskaya.

DANSE-HEMMELIGHET: Nadya Khamitskaya og Noman Mubashir har vakt mye oppmerksomhet i årets «Skal vi danse». Nå avslører Nadya enda en hemmelighet. Foto: Stella Pictures
DANSE-HEMMELIGHET: Nadya Khamitskaya og Noman Mubashir har vakt mye oppmerksomhet i årets «Skal vi danse». Nå avslører Nadya enda en hemmelighet. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Nadya Khamitskaya (28) svinger seg på parketten med Noman Mubashir (37) under årets «Skal vi danse». Men nå kan Se og Hør avsløre at hun også har båret på en hemmelighet på dansegulvet. Nadya er nemlig gravid.

- Det stemmer at jeg skal bli mamma. Vi har termin i slutten av mars. Jeg har aldri vært så lykkelig som dette før, sier Nadya til Se og Hør, som har et lengre intervju om saken.

Nadya ble sammen med Mads A. Andersen (28), som jobber som journalist i VG, i januar i år. Kort tid etter flyttet de sammen, og nå venter de altså barn. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her gråter hun over venninnens død