STORFAVORITTER: Bookingselskapene tror det er Elena og Carsten som stikker av med seieren i "Skal vi danse". Foto: Anders Myhren/Seher.no
STORFAVORITTER: Bookingselskapene tror det er Elena og Carsten som stikker av med seieren i "Skal vi danse". Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Danser for sin døde far

- Han hadde sikkert vært veldig stolt...

SEHER.NO: Lørdag er det duket for finalen i årets "Skal vi danse" på TV 2, hvor TV 2 Sportens Carsten Skjelbreid konkurrener mot Mia Gundersen (48).

Skjelbreid har sammen med dansepartner Elena Bokoreva Wielsrud (23) vært favoritter fra starten, og lørdag skal de gi alt for å vinne den populære dansekonkurransen.

Men til VG forteller Elena at hun skulle ønske faren også fikk oppleve den store dagen.
Kun ti dager før hun som 18-åringen skulle flytte fra Russland til Norge, døde nemlig faren hennes av hjertestans.

- Det var en vanskelig og veldig vond tid. Jeg savner ham fortsatt masse, forteller en åpenhjertig Elena til VG.

23-åringen innrømmer at hun skulle ønske at faren hadde fått oppleve henne i dansefinalen lørdag.

- Han hadde sikkert vært veldig stolt, sier hun til VG.

Elena har tidligere fortalt til Seher.no at hun tror hun vet en av grunnene til at Carsten har tatt seg så langt i den prestisjefylte konkurransen.

- Jeg visste det etter første trening, at han var et stort talent! Jeg måtte bare kjøre ham hardt, og jeg visste at vi kom til å få det til.

"Skal vi danse"-finalen ser du på TV 2 lørdag klokka 19.30.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Hva er det de skjuler her?