Danser bare i høye hæler på lørdager

Men «Skal vi danse»-deltageren trosser legens råd... Se video!

PRØVDE KLÆR: Rakel og Tommy var i godt humør da de var med Seher.no for å prøve klær denne uka. Resultatet av nettopp det, får du se lørdag... Foto: Anders Myhren/Seher.no
PRØVDE KLÆR: Rakel og Tommy var i godt humør da de var med Seher.no for å prøve klær denne uka. Resultatet av nettopp det, får du se lørdag... Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se videointervjuet med Tommy Fredvang og Rakel Christina Aalmo nederst i saken!

SEHER.NO: I slutten av september kunne Seher.no avsløre at «Skal vi danse»-paret Tommy Fredvang (28) og Rakel Kristina Aalmo måtte besøke legevakten i Oslo etter et fall på trening. Fallet utviklet seg nemlig til en betennelse i Rakels fot.

Fortsatt sliter den blide jenta med smerter, selv om hun har blitt litt bedre.

- Skaden er på stedet hvil, den. Jeg har fortsatt vondt, men det har blitt litt bedre ettersom jeg trener uten høye hæler nå. Nå går jeg bare med høye hæler på lørdagene. Legen sa at jeg skulle hvile, og at det da ville gå over - men det har vi jo ikke tid til, sier Rakel når Seher.no møter danseparet til lunsj i forkant av lørdagens sending.

De to måtte dermed ta sine forholdsregler. Rakel har derfor den siste tiden trent i sokker og såkalte «uggs».

- Har det påvirket dere i forberedelsene til sending på noe vis?

- Nei, ikke så veldig. Vi tar litt pauser underveis, men det gjør vi jo uansett da, smiler Rakel, mens dansepartneren Tommy raskt tar til orde.

- Spesielt Rakel, hun er veldig glad i pauser. Og mobiltelefonen sin da...

Sokker og uggs på trening til tross: Lørdag måtte den danseglade jenta ta på seg de høye hælene igjen. Det kjente hun.

- Jeg kjente det når jeg danset jiven, og jeg kjente det på generalprøven. Men man har ikke noe valg, man må jo bare. Men det går helt fint, jeg prøver bare å belaste det så lite som mulig.

- Har du noen gang fryktet for din videre deltagelse i «Skal vi danse»?

- Nei, mitt konkurranseinstinkt er litt for høyt til det, forteller Rakel Kr, som får støtte av sin 28 år gamle dansepartner.

- Hun hadde gått på parketten uten bein hun, hvis hun måtte det. Neida, men på det området er hun veldig målrettet, sier artisten til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Tommy har ikke tid til kjæreste

Se videointervjuet med Tommy Fredvang og Rakel Christina Aalmo her:[obj:media:9068]