«Skal vi danse»-Bahareh:

Dansepartneren trekker seg

«Skal vi danse»-deltakelsen til Bahareh Letnes hang i en tynn tråd.

DANSEKRISE: Både Per Sandberg og Bahareh Letnes skal delta i årets «Skal vi danse». I en stund spøkte det imidlertid for sistnevnte, fordi dansepartneren hennes besluttet å trekke seg. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
DANSEKRISE: Både Per Sandberg og Bahareh Letnes skal delta i årets «Skal vi danse». I en stund spøkte det imidlertid for sistnevnte, fordi dansepartneren hennes besluttet å trekke seg. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av august er det premiere på nok en sesong av «Skal vi danse» på TV 2, og nylig ble årets deltakere offentliggjort. Godteposen av en cast inneholder blant andre tidligere toppblogger Emilie Nereng (23), realityprofil Adrian Sellevoll (21) og politiker Sandra Borch (31), men det var et par som klarte å stjele glansen.

Per Sandberg (59) og Bahareh Letnes (29) skal nemlig også være med i sesongen. Dermed blir det andre sesong på rad at et kjærestepar deltar i konkurransen. I fjor var «Paradise Hotel»-paret Martine Lunde (23) og Aleksander Sæterstøl (24) å se på parketten, men i år blir de altså erstattet av en noe eldre duo.

Det var derimot ikke helt gitt. TV 2 kan nå melde at Letnes' danseparter Fredric Brunberg (32), mangeårig veteran i konkurransen, har kastet inn håndkleet. Bare to og en halv uke før premieren, har han innsett at han ikke klarer å være en av årets dansepartnere.

Møtte veggen

- Jeg møtte veggen da jeg var med i svenske «Let’s Dance» i vår, og jeg var rett og slett for kjapt tilbake i aksjon, sier Brunberg i en kommentar via programmets presseansvarlige.

Brunberg er nemlig svensk, og bestemte seg i vår for å delta i den svenske utgaven. Også her måtte han avbryte etter noen uker, som følge av et møte med den ovennevnte veggen. I fjor danset han og Martine Lunde seg til en tredjeplass, og året før der danset han med sanger Jorun Stiansen.

VETERAN: Fredric Brunberg har vært med i flere sesonger, men sier at det dessverre ikke lar seg gjøre i år. Dermed sto Bahareh Letnes uten dansepartner i en stund. Nå er det fikset. Her er han fotografert i fjor, sammen med Martine Lunde. Foto: NTB scanpix
VETERAN: Fredric Brunberg har vært med i flere sesonger, men sier at det dessverre ikke lar seg gjøre i år. Dermed sto Bahareh Letnes uten dansepartner i en stund. Nå er det fikset. Her er han fotografert i fjor, sammen med Martine Lunde. Foto: NTB scanpix Vis mer

Han skulle altså egentlig snurre Letnes rundt på parketten i den norske utgaven nå, men slik blir det ikke.

Det beklager han.

- Det er fryktelig leit at det ble sånn, men nå er det viktig at jeg lytter til signalene fra kroppen og tar den tiden jeg trenger for å komme meg til hektene igjen, sier Brunberg til kanalen.

Heldigvis for Letnes betyr ikke dette at hun er ute av dansen riktig ennå. På kort varsel har TV 2 klart å få inn danser Tom-Arild Hansen (43), som om få uker skal føre Bahareh Letnes over parketten i beste sendetid. Han har vært med som danser i flere sesonger, men hadde sin siste sesong i 2015.

TRAVER: Da Katarina Flatland var med i 2015, danset hun med Tom-Arild Hansen. Nå skal han danse med Bahareh Letnes. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
TRAVER: Da Katarina Flatland var med i 2015, danset hun med Tom-Arild Hansen. Nå skal han danse med Bahareh Letnes. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Nå gleder han seg til å gjøre comeback, og forteller at det var vanskelig å takke nei til muligheten. Selv om det ble en omveltning for Letnes, tar hun situasjonen med et smil.

- Jeg synes det var leit at Fredric trakk seg. Jeg ønsker han lykke til og god bedring. Nå gleder jeg meg til å møte Tom-Arild, som jeg har hørt utrolig mye bra om, sier hun til kanalen.

«CHARTERFEBER»: Mange gleder seg til å se Per Sandberg og Bahareh Letnes i årets sesong av «Charterfeber» - og noe av det første det mye omtalte paret gjør, er å dra på vannscootertur. Video: Viafree Vis mer

Ikke redde

Da deltakerne ble lansert i starten av august, kunne Sandberg og Letnes fortelle at de ikke var redde for å møte hverandre i en eventuell danseduell.

- Det er jo ikke noe nytt. Det har vi gjort i snart et år nå på hjemmebane, ved å diskutere internasjonal politikk og andre temaer. Men det er klart, dette blir jo fysisk da, sa Sandberg, og la til at det ikke er noen tvil om at de er konkurransemennesker, begge to.

- Det blir kjempegøy, brøt Letnes inn.

STEVNEMØTE: Vi fikk være flue på veggen da Per Sandberg og kjæresten Bahareh Letnes hadde en innholdsrik førjulsdate, der paret grillet hverandre i private spørsmål. Reporter: Miriam Bakkejord Video: Helén Skogstad Vis mer

På spørsmål om hvem som er best til å danse, var Letnes raskt ute med å peke på kjæresten, hvorpå Sandberg kom med følgende kommentar.

- Hun er så full med empati og er så snill, vet du.

Selv har han ikke like stor tro på seg selv når det kommer til høstens konkurranse på parketten.

- Jeg har verken balanse eller rytme. Jeg har faktisk ikke et gen som tilsier at jeg skal kunne ta to steg ute på dansegulvet, så svaret her er Bahareh. Med alt hun sitter inne med hva gjelder dans, og ikke minst gleden av å danse, så er det definitivt henne. Hvis hun gjør jobben sin med dansepartneren, fokuserer på detaljene og trener hardt, så er hun en favoritt. Men det kommer an på tålmodigheten. Det er hennes største utfordring i konkurransen.

LES OGSÅ: - Hun burde skamme seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer