Dansepartneren taus om syk Jacobsen

«Skal vi danse»-Anders blir liggende på sykehuset til observasjon, da årsaken til magesmertene fortsatt er ukjent.

TAUS: Anders Jacobsens partner i «Skal vi danse», Elena Bokoreva Wiulsrud, skriver i en SMS til Seher.no at hun ikke har mulighet til å kommentere situasjonen rundt Jacobsen. Tirsdag ble den tidligere hoppstjernen innlagt på sykehus på grunn av vedva Foto: Stella Pictures
TAUS: Anders Jacobsens partner i «Skal vi danse», Elena Bokoreva Wiulsrud, skriver i en SMS til Seher.no at hun ikke har mulighet til å kommentere situasjonen rundt Jacobsen. Tirsdag ble den tidligere hoppstjernen innlagt på sykehus på grunn av vedva Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tirsdag ble det kjent at det tidligere hopp-esset Anders Jacobsen (26) var innlagt på sykehus på grunn av vedvarende smerter i magen.  

Jacobsen, som er blant høstens deltagere i TV2-programmet «Skal vi danse», ble da lagt inn for observasjon og 26-åringen gjennomgikk onsdag flere tester på sykehuset. Onsdag kveld ble det kjent at han blir liggende på sykehuset over natten til videre observasjon.

– Det er den siste meldingen jeg har fått nå, så får vi en avklaring i morgen, forteller presseansvarlig i TV2, Unn Grethe Berge til «God kveld Norge».

Mens Jacobsens dansepartner, Elena Bokoreva Wiulsrud, må tilsynelatende forholde seg taus om hele situasjonen.

«Hei! Kan ikke kommentere noe!! Sorry!» skriver hun i en tekstmelding til Seher.no onsdag kveld.

Det skal fortsatt være usikkert hva som feiler Jacobsen, og den tidligere skihopperen har et sterkt ønske om å finne ut hva som feiler ham. Men ifølge Berge skal han være optimistisk.

- Vi har snakket med ham fra redaksjonen, og han er ved godt mot. Humøret hans er bra, uttalte Berge til Seher.no onsdag morgen.

Den sympatiske 26-åringen og hans vakre partner har hittil imponert på parketten, og hos spillselskapet Unibet seiler han opp som den sterkeste utfordreren til dansefavoritt Atle Pettersen denne uken - på tross av sykehusinnleggelsen.

- Anders Jacobsen er kanskje den av kjendisdanserne som har overrasket mest i starten av «Skal vi danse». Han kan virkelig danse, og flyter godt på en seriøs innstilling til trening og perfeksjon.

- Denne uken har han fått flest oddsspill av samtlige, og det er mange som håper han overvinner magesmertene og er tilbake på dansegulvet på lørdag, sier pressetalsmann Kjell Hanssen i Unibet.

Og «Skal vi danse»-presseansvarlig Berge vil fortsatt ikke utelukke at den tidligere hoppstjernen inntar parketten i studio igjen på lørdag.

- Vi handler som om han er med på lørdag, og kan drøye en avgjørelse helt opp mot sending. Vi er blitt drevne etter syv sesonger med «Skal vi danse». Dersom han er frisk og rask vil han stille, men det er mulig at koreografien vil bli lagt om noe. Vi tar dette time for time, og er ved godt mot, uttalte hun til Seher.no onsdag morgen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: 92-åringen gir seg etter 32 år på TV  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer