SATSER PÅ DANS: Riksteatrets Ellen Horn er gira på Dansefeber, hun vil hyre åtte av TVNorge-deltagerne. Foto: TVNorge
SATSER PÅ DANS: Riksteatrets Ellen Horn er gira på Dansefeber, hun vil hyre åtte av TVNorge-deltagerne. Foto: TVNorgeVis mer

Dansefeber ut på vegen

Teatersjef Ellen Horn sender åtte av deltagere ut på norgesturné.

Dansefest!


SEHER.NO: - Jeg tror dette kommer til å bli en promoturné for danseglede, sier teatersjef Ellen Horn (56) til VG. Hun vil sende dansere fra TVNorge programmet Dansefeber ut til over 40 av Riksteatrets spillesteder i Norge, med turnéstart 6. september på Edderkoppen i Oslo.


De fire beste i konkurransen er sikret en billett til turneen, mens de fire siste blir plukket ut etter finalen den 17. april.


- Det er en kjempemulighet som danser å få jobbe på en turné som dette. Som ung danser må man gjerne jobbe lenge i bakgrunnen av et ensemble, så bare det å få solotid på en turné som dette er utrolig, sier deltager Bjørn Holthe (25) til avisa.


Med brukket tommel er han en av åtte finalister som er igjen i programmet. Nå må han danse med gipset hånd mens han kjemper om en plass på turneen


Dansefeber er den norske versjonen av "So You Think You Can Dance". Dette er den andre sesongen av programmet, som TVNorge sender direkte fra Lillestrøm Kultursenter hver uke. Vinneren hedres med tittelen "Norges favorittdanser" og får en pengepremie på 500 000 kroner.


Billetter til danseturneen blir lagt ut for salg 18. april.


LES OM FLERE DANSEFEBERDELTAGERE:


Hanna adoptert som treåring


Tvinges ut av Dansefeber


Fant lykken i utlandet


Mer dansfeber på Topp.no (ekstern lenke)

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.