<strong>VUNNET ÅTTE PRISER:</strong> «Ole Ivars» har snart holdt på i 50 år og vunnet hele åtte spellemannspriser, men de føler seg ikke akseptert av alle.   Foto: Stella Pictures
VUNNET ÅTTE PRISER: «Ole Ivars» har snart holdt på i 50 år og vunnet hele åtte spellemannspriser, men de føler seg ikke akseptert av alle. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Danseband er ikke stuerent

«Ole Ivars»-sjef Tore Halvorsen mener Spellemann er snart den eneste reklamen de får.

Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju med «Ole Ivars»-sjefen nederst i saken!

SEHER.NO: «Ole Ivars» er nominert til Spellemannspris for tolvte gang i kategorien «beste danseorkester» for platen «34». De folkekjære artistene har tidligere vunnet hele åtte priser i løpet av nesten 50 år i musikkbransjen. Til tross for mange priser synes vokalist Tore Halvorsen (62) at folk ser litt ned på dansebandsjangeren.

- Det er utrolig at vi har vunnet så mange ganger, spesielt i den sjangeren vi synger. Den er ikke akkurat stueren. Spellemann er snart den eneste reklamen vi får. Alle vil ha det til at danseband er søppel. Det er liksom ikke fint nok. Det er vi sterkt uenige i, sier han til Seher.no.

Halvorsen håper Spellemannsprisene kan bidra til å gjøre danseband til allemannseie.

- Jeg tror prisene kan føre til mer aksept, og bare det å være nominert er fantastisk.

Foruten Halvorsen består «Ole Ivars» av William Kristoffersen, Bjørn Elvestad, Ole Ødegård, Arne Willy Foss og Arild Engh. Bandet står bak kjente låter som «Nei, så tjukk du har blitt» og «Jag trodde änglarna fants» og har gitt ut hele 34 album. Halvorsen og resten av bandet er for tiden travelt opptatt med kirkekonserter, og forteller at de har fans fra 3 til 90 år.

- Vi representerer musikk som mange hundretusen liker og som de er sulteforet på, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det blir ikke mange skift  

Se videointervju med «Ole Ivars»-sjefen her:[obj:media:10527]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer