Danse-Stig Henrik måtte kutte i beinet

- Jeg var redd for at jeg aldri kom til å greie å gå normalt igjen.

FRYKTET DET VÆRSTE: Stig Henrik Hoff var redd for at han aldri skulle greie å gå igjen. Foto: Scanpix
FRYKTET DET VÆRSTE: Stig Henrik Hoff var redd for at han aldri skulle greie å gå igjen. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Under lørdagens faste quiz på «Skal Vi Danse» kom det frem at Stig Henrik Hoff skal ha fått kuttet av det ene beinet - uten at det ble nærmere forklart hva som virkelig hadde skjedd.

Til Seher.no forklarer 45-åringen hva som egentlig skjedde.

- Det var alvorlig. Jeg måtte kappe av beinet, og jeg var igjennom to operasjoner, og jeg fikk ikke fjernet metallplaten før i 2006 eller  2007.

- Hvorfor?

- Bekkenet mitt var vridd, så de måtte kappe av noen centimeter for å jevne det ut. Og jeg var redd for at jeg aldri kom til å greie å gå normalt igjen. Jeg gikk på krykker i et helt år, sier Stig Henrik til Seher.no.

Skuespilleren innrømmer at han aldri hadde trodd at han ville ha fått muligheten til å delta i «Skal vi danse».

- Det at jeg har kommet blant topp fire, og faktisk danser her er jo helt fantastisk. Det hadde jeg aldri trodd. Men det er jo selvfølgelig vondt. Beinet mitt er jo mitt svakeste punkt, og det er tider hvor det virkelig gjør vondt, innrømmer han.

Stig Henrik Hoff sikret videre deltagelse såvidt sist helg, etter å ha gått i danseduell med Tommy Fredvang:

- Når jeg skjønte at jeg skulle i duell mot Tommy trodde jeg virkelig ikke at jeg hadde sjans. Jeg forventet at en hel haug med fjortiser satt hjemme og stemte på han, sier Stig Henrik til Seher.no


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: En av disse ryker ut