Danse-Nadya flytter sammen med kjæresten

- Vi har ikke vært én natt fra hverandre, avslører Nadya Khamitskaya.

DANSET SAMMEN: Den vakre danserinnen Nadya, som i fjor danset med Åsleik Engmark i «Skal vi danse», skal i år svinge seg med Noman Mubashir. Foto: Stella Pictures
DANSET SAMMEN: Den vakre danserinnen Nadya, som i fjor danset med Åsleik Engmark i «Skal vi danse», skal i år svinge seg med Noman Mubashir. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den vakre danseren Nadya Khamitskaya (29), som i fjor vant «Skal vi danse» sammen med partner Åsleik Engmark (46), skal nå flytte sammen med journalistkjæresten Mads A. Andersen (28).

- Det stemmer at Norges flotteste danser har steppet inn på min parkett. Nå skal vi finne noe større sammen, så det blir mindre sjanse for at vi tråkker hverandre på tærne, skriver Andersen i en humoristisk melding til Se og Hør.

De to ble kjent med hverandre gjennom felles venner, og har vært sammen siden begynnelsen av året.

- Vi har ikke vært én natt fra hverandre siden vi ble sammen i januar, så det blir ikke så stor overgang. Men jeg gleder meg veldig til å skape et hjem med Mads helt fra starten av, sier hun til Se og Hør.

Men selv om turdelduene har vært som erteris siden de ble sammen må VG-journalisten nå se seg nødt til å dele kjæresten med NRK-kjendis og «Skal vi danse»-partner Noman Mubashir (37) den kommende høsten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ga alt med babymage 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer