BLE PAPPA: «Skal vi danse»-programleder Kristian Ødegård fikk fredag en liten datter. En snill - og sulten - datter, avslører han.  Foto: Stella Pictures
BLE PAPPA: «Skal vi danse»-programleder Kristian Ødegård fikk fredag en liten datter. En snill - og sulten - datter, avslører han. Foto: Stella Pictures Vis mer

Danse-Kristian ble pappa

– Hun er snill, rolig og superskjønn, forteller programlederen.

Publisert
SEHER.NO: «Skal vi danse»-programleder Kristian Ødegård og samboeren Henriette Edøy fikk fredag en liten datter. Henriette hadde opprinnelig termin for cirka to uker siden, og spenningen var derfor stor til om hun kom til å føde midt under den store «Skal vi danse»-finale.

Det gjorde hun ikke. Men det varte ikke så lenge før babyen kom til verden likevel.
 
- Vi fikk en datter natt til fredag. Hun er snill, rolig- og superskjønn. Og veldig sulten, sier Ødegård til God kveld, Norge.
 
Den norske programlederen gleder seg nå til å ta fatt på papparollen, og er full av lovord rundt det nye familiemedlemmet. Samtidig legger han ikke skjul på at den siste tiden har tatt på.

- Vi er slitne, men glade, forteller han til nettstedet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det blir hyggelig og skummelt  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer