DANSEKONGEN SLO HOTELLKONGEN: Egor Filipenkos dansemoves har sjarmert norske kvinner i senk. «Skal vi danse»-stjernen er dobbelt så populær hos kvinnene som Petter Stordalen.  Foto: TV 2/All Over
DANSEKONGEN SLO HOTELLKONGEN: Egor Filipenkos dansemoves har sjarmert norske kvinner i senk. «Skal vi danse»-stjernen er dobbelt så populær hos kvinnene som Petter Stordalen. Foto: TV 2/All Over Vis mer

Danse-Egor slo knock-out på Stordalen

Norske kvinner er klare i sin dom.

Publisert
SEOGHØR.NO: I fjor vant han TV 2-konkurransen «Skal vi danse». I år har Egor Filipenko (25) vunnet norske kvinners hjerter.

I anledning Valentinsdagen førstkommende torsdag, har datingtjenesten Møteplassen.com spurt sine medlemmer om hvilke norske kjendiser de helst ville hatt en date med på alle hjerters dag.

Og damene var klare i sin sak:

Hele 43 % av de kvinnelige deltagerne oppga at de aller helst ville hatt danseren Egor på motsatt side av bordet.

På en lunken annenplass finner vi hotellkongen Petter Stordalen (50), med 22 % av stemmene. Gullgutten Petter Northug (27) måtte denne gangen nøye seg med en tredjeplass, med 21 % av stemmene.

Jenny til topps blant gutta

Også datingtjenestens mannlige brukere har avlagt sine stemmer.

Resultatet viser at den norske menn aller helst vil spise middag med er Egors tidligere dansepartner, Jenny Skavlan (26).

Flere kunne også tenke seg en date med en annen programleder – nemlig Katrine Moholt (39). Moholt, som i hele sju år fungerte som Kirsten Giftekniv i datingprogrammet «Jakten på kjærligheten», fikk 38 % av stemmene.

Skidronningen Marit Bjørgen (32) havnet på tredjeplass med kun 10 % av stemmene.

998 single nordmenn deltok i undersøkelsen, og presseansvarlig i Møteplassen.com, Julia Tungström, er ikke overrasket over resultatene.

– Både Egor og Jenny byr på seg selv og ser begge veldig bra ut. Jeg tror det er en vinnende kombinasjon hos nordmenn, sier hun, og legger til:

– Det at de begge er veltrente, er vel heller ikke noe minus.

LES OGSÅ: Denne dama fikk Maria Mena til å juble
  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer