DANS: - TV 2 måtte finne en person som var stor nok for meg, sier Dorthe. Her er hun sammen med skøytepartner Janusz Komendera. Foto: SCANPIX
DANS: - TV 2 måtte finne en person som var stor nok for meg, sier Dorthe. Her er hun sammen med skøytepartner Janusz Komendera. Foto: SCANPIXVis mer

Danse-Dorthe for stor

Det var ingen lett sak å finne en skøytepartner til Dorthe Skappel.

SEHER.NO: - Det er ikke til å stikke under en stol at man blir både selvsentrert og egoistisk av å se seg selv på TV-en hele tida. Familie og venner må holde et grepa tak rundt anklene dine for at du ikke skal fly av sted. Hadde de ikke gjort det, så hadde jeg nok forsvunnet for lengst.

Dette forteller "God Kveld Norge"-programleder Dorthe Skappel (44) til Dagbladet.

Den limbo-glade skjønnheten forteller at hun liker oppmerksomheten kjendisstatusen bringer med seg.

- Jeg tror jeg kommer til å savne oppmerksomheten når den blir borte, men jeg prøver å venne meg av med det ved å trappe ned litt, ler hun til avisa.

Dorthe er en av de seks kjendis-deltagerne i TV 2s Isdans, og sammen med skøytepartner Janusz Komendera har hun de siste ukene øvd både på og av isen.

Men å finne Komendera var ikke lett:

- TV 2 måtte finne en person som var stor nok for meg. Disse isdanserne er jo vanligvis rundt 1,60 høye, og jeg er 1,80. Da blir det problemer med vippe- og balansepunkt og alt vet du. Men vi har det så morsomt!


Isdans har premiere på TV 2 fredag 20.00.

SE VIDEO: Skøyteslit for Sandra