DOMMERNE: Trine Dehlli Cleve sammen med de andre dommerne i årets "Skal vi danse". Trond Harr (f.v), Tor Fløysvik og Christer Tornell. Foto: TV 2
DOMMERNE: Trine Dehlli Cleve sammen med de andre dommerne i årets "Skal vi danse". Trond Harr (f.v), Tor Fløysvik og Christer Tornell. Foto: TV 2 Vis mer

Danse-dommer møtte veggen

Trine Dehli Cleve gikk på en smell i fjor vinter. Nå er hun tilbake for fullt.

Publisert

SEHER.NO: På skjermen er hun blid og strålende fornøyd som dommer i TV 2-programmet "Skal vi danse". Men i fjor sa det stopp for Trine Dehli Cleve (46).


"Skal vi danse"-dommeren møtte veggen og ble sykemeldt i seks måneder.


- Jeg var følelsesmessig utladet, og tålte ikke at noen spurte hvordan det gikk med meg uten at jeg begynte å gråte. Jeg kjente ikke igjen meg selv, og det var kanskje det verste. Jeg var på utsida og så på meg, en ukjent, sier Trine Dehli Cleve til Dagbladet.


Dehli Cleve er en travel dame, det er det ingen tvil om. Hun eier to bedrifter, cateringselskapet Bordets Gleder, og DC-collection, som hun startet med ektemannen Thomas (34). I tillegg er hun dansedommer på TV 2 og mamma til lille Celine (7).


- Når jeg nå i ettertid setter meg ned og forteller om hva jeg har gjort de sisre åra ser jeg jo også hvorfor det ble litt mye. Men hvis jeg brenner for noe involverer jeg meg 110 prosent. Jeg ser jo at det var denne involveringen i alt som førte til at jeg brant lyset i feil ende, og endte opp med en smell i januar i fjor, sier hun.


I hele seks måneder var den tidligere Europamesteren og verdensmesteren sykemeldt, og hun brukte godt tid på å behandle kroppen med mye søvn, lange turer og massasje. I tillegg pratet hun mye med mennesker hun stolte på. Og da hun fikk spørsmålet om en ny runde som dommer i "Skal vi danse", var hun aldri i tvil.


- Jeg er blitt veldig bevisst på hva jeg sier ja til av forespørsler og setter grenser for meg selv. Jeg er med som dommer i "Skal vi danse" fordi jeg synes det er gøy, og det gir meg mye. Jeg treffer mange hyggelige mennesker og jeg synes deltakerne er veldig flinke, sier Dehli Cleve.


LES OGSÅ: Pirelli danset seg ut


 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer