Danse-Ben blir smykkedesigner

Ben Adams lager smykker innimellom dansetreningene.

FÅR HJELP AV KJÆRESTEN: Ben Adams har designet sin egen smykkekolleksjon for menn. Hans norske modellkjæreste Sara Skjoldnes er med på noen av promobildene.  Foto: Cecilie Harris
FÅR HJELP AV KJÆRESTEN: Ben Adams har designet sin egen smykkekolleksjon for menn. Hans norske modellkjæreste Sara Skjoldnes er med på noen av promobildene. Foto: Cecilie Harris Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Han har imponert dommere og fans i «Skal vi danse», og selv om han er travelt opptatt med dansetrening har Ben Adams (30) flere jern i ilden. Sangeren er lidenskapelig opptatt av design, og har nå laget sin egen smykkekolleksjon «By Ben Adams».

- Når jeg lette etter tilbehør til meg selv fant jeg bare kjedelige ting med dårlig kvalitet eller smykker som var altfor pyntet. Jeg bestemte meg derfor for å designe mine egne smykker istedet for å nøye meg med andres produkter, sier Adams til Seoghør.no. 

Etter mange komplimenter fra andre menn bestemte Ben seg for å lansere sin egen kolleksjon, som blir lagt ut for salg på nettet neste uke. 

Som A1-vokalist og TV-danser har briten mange kvinnelige beundrere som allerede har sikret seg en del av kolleksjonen som julegaver til kjærestene sine.

- Det ble utsolgt før vi i det hele tatt kom i gang, så vi har bestilt mye mer. Mange jenter har kjøpt, så kjærestene deres kan vente seg noe kult under juletreet i år, sier Ben.  

«By Ben Adams» lanseres på utestedet Lawo i Oslo mandag 15. oktober kl. 19.00, og sangeren inviterer alle fans til å møte opp. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Homofile klyper meg i rumpa  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer