SKYLDER PÅ TIDSPRESS: Tshawe har meldt forfall til superfinalen av "Skal vi danse" fredag, og den egentlige grunnen skal være at det ikke lenger kler imaget hans. Foto: TV 2
SKYLDER PÅ TIDSPRESS: Tshawe har meldt forfall til superfinalen av "Skal vi danse" fredag, og den egentlige grunnen skal være at det ikke lenger kler imaget hans. Foto: TV 2Vis mer

- Dans passer ikke imaget lenger

Tshawe dropper "Skal vi danse"-superfinalen - men ikke på grunn av tidspress.

SEHER.NO: Etter flere år som middels kjent Madcon-rapperen ble Tshawe Baqwa (28)husholdningskjendis da han vant "Skal vi danse" i fjor.

Men når programmets fire vinnere skal kjempe mot hverandre i superfinalen fredag, er det uten Tshawe på parketten. Han har nemlig fortalt TV 2 at han ikke har tid til å være med, og fjorårets danse-toer Mona Grudt har tatt hans plass.

Nå viser det seg at tidspress slett ikke er årsaken til at Tshawe ikke ønsker å delta i superfinalen.

Ifølge Her og Nå er sannheten er at rysjeskjorter og paljetter ikke lenger matcher hans image som internasjonal hiphopartist, og Tshawe vender derfor programmet som gjorde ham til stjerne ryggen.

- Tshawe har sagt at programmet ikke passer imaget hans lenger. Han synes det rett og slett er døvt å danse swing og tango på TV. Mannen er jo blitt den stjernen, jeg skjønner godt at han ikke gidder, sier en kilde i hiphopmiljøet til Her og Nå.

Sammen med den andre halvdelen av Madcon, Yosef Wolde-Mariam (30) har Tshawe herjet hitlistene med låten Beggin' Europa rundt i år. Nylig opptrådte de under World Music Awards i Monaco, og 1. desember slipper rapduoen sitt tredje album - "An InCONvenient Truth". Danseskoene har Tshawe lagt på hylla.

- For det er jo musikk vi holder på med, jeg ække glad i høye hæler og trange bukser ellers liksom, sier Tshawe til NTB.

Se Kristian Ødegård, Kathrine Moholt, Mona Grudt og Lene Alexandra Øien konkurrere i superfinalen av "Skal vi danse" på TV 2 fredag klokken 19.30!

Har du tips om "Skal vi danse"-deltagerne? Tips oss på seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Hun hadde hakekors på puppene