FØLELSESLADET: Høygravide Dannii Minogue sparte ikke på tårene da hun var dommer i Australias Got Talent i forrige måned. Snart er hun tilbake på TV-skjermen. Foto: All Over Press
FØLELSESLADET: Høygravide Dannii Minogue sparte ikke på tårene da hun var dommer i Australias Got Talent i forrige måned. Snart er hun tilbake på TV-skjermen. Foto: All Over PressVis mer

Dannii Minogue har blitt mamma

- Kris Smith og Dannii Minogue er ekstatiske.

SEHER.NO: Sangeren og TV-stjernen Dannii Minogue (38) ble mamma på mandag, skriver FemaleFirst.

Minogue flyttet tilbake Australia for å forberede seg på fødselen til sitt første barn, og gutten kom til verden i Melbourne.

- Kris Smith og Dannii Minogue er ekstatiske over fødselen til Ethan Edward Smith den 5. juli 2010. Mor og barn har det bra, og far er veldig stolt. De ber om privatliv i denne spesielle tiden, slik at de får gått inn i rollen som nybakte foreldre, heter det i en uttalelse fra paret. 

Danniis søster Kylie Minogue skal reise til Australia seinere denne måneden for å møte sin nevø.

Selv om Dannii ikke har vært med på auditionrundene til TV-showet «X Factor» i Storbritannia denne våren, er hun ventet på plass når finalistene skal plukkes ut og liveshowet begynner. Dannii er dommer i programmet sammen med Simon Cowell, Louis Walsh og Cheryl Tweedy. Sistnevnte har nå måttet trekke seg fra programmet på grunn av sin malaria-sykdom.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES MER: - Vi frykter hun har fått varig skade