Danker ut de unge skjønnhetene

69 år gamle Helen Mirren blir modell for skjønnhetsgigant. Og hun er ikke den eneste over 50 som tar jobbene fra de unge.

KLASSE: 69 år gamle Helen Mirren har et avslappet forhold til eget utseende, og ser strålende ut. Nå skal hun bli modell for L’Oreal. Foto: Stella Pictures
KLASSE: 69 år gamle Helen Mirren har et avslappet forhold til eget utseende, og ser strålende ut. Nå skal hun bli modell for L’Oreal. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er ingen hemmelighet at det å være ung ofte sees på som nøkkelen til skjønnhet. Derfor blir svært unge modeller ofte brukt i skjønnhetsbransjen, enten det gjelder kremer eller kosmetikk.

Nå er dette en trend som er i ferd med å snu.

Mandag kom nyheten om at 69 år gamle Hellen Mirren skal fronte L’Oréal Paris.

FLOTT: Helen Mirren skal bli modell for skjønnhetsgiganten L’Oreal. Foto: REX/Franck Leguet/All Over Press
FLOTT: Helen Mirren skal bli modell for skjønnhetsgiganten L’Oreal. Foto: REX/Franck Leguet/All Over Press Vis mer
FLOTT: Helen Mirren ser strålende ut i bikini. Og denne dama er 69 år! Foto: All Over Press
FLOTT: Helen Mirren ser strålende ut i bikini. Og denne dama er 69 år! Foto: All Over Press Vis mer

Oscar-vinneren går dermed i fotsporene til både Eva Longoria, Jennifer Lopez og Blake Lively.- Har du SETT henne i bikini? Med den flotte timeglassfiguren, det lure smilet og den britiske aksenten, så bare oser hun klasse skriver lifestyleandmag.com.

Også vår egen Jan Thomas har skrytt av den eldre damens utseende.

- Helen Mirren er helt oppe i toppskiktet. Hun er en fantastisk og moden kvinne, og har en kropp enhver 20-åring kan misunne henne, sa han for tre år siden.

Trendy med eldre kvinner

Flere utenlandske medier skriver at nyheten er svært overraskende. Helen har nemlig ved flere anledninger bevist hvor avslappet hun er i forhold til utseende.

Stjernen har blant annet sagt at hun klipper seg selv, noe som er meget sjelden - spesielt i Hollywood.

I tillegg har hun uttalt at selv om hun spiser mest sunn mat, så er det store sjanser for å se henne på McDonalds av og til..

Sammen med L’Oréal-modellene Jane Fonda (76) og Diane Keaton (68), beviser Mirren at de eldste er eldst. Det er nærmest blitt en trend å bruke eldre modeller.

Det populære sminkemerket «NARS» sikret seg Charlotte Rampling (68) i februar, og har nå kapret Tilda Swinton (53). Hun skal være modell for vårkolleksjonen.

The gorgeous Jessica Lange for Marc Jacobs Beauty. cc @marcjacobsintl

Et bilde publisert av Marc Jacobs Beauty (@marcbeauty) på

Også Marc Jacobs har slengt seg på trenden med å bruke eldre damer. «American Horror Story»-stjernen Jessica Lange (65) skal nå fronte Marc Jacobs.

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer