KIOSKVELTER: Setter du Angelina Jolie på forsiden din, kan du være ganske så sikker på at du selger noe mer enn normalt... Foto: AP
KIOSKVELTER: Setter du Angelina Jolie på forsiden din, kan du være ganske så sikker på at du selger noe mer enn normalt... Foto: APVis mer

Danker ut Aniston i ny kåring

Angelina Jolie har fjeset alle kjendisbladene vil ha.

SEHER.NO: De fleste av oss er nok enige om at Angelina Jolies (33) ansikt er vakkert, men visste du at fjeset er verdt en formue?

Ifølge Etonline.com har Forbes funnet ut at Oscar-vinneren ikke bare er Hollywoods mektigste - hun har også ansiktet som selger aller best når det kommer til magasinforsider.

Bare det siste året har Jolie prydet nærmere 30 glansede forsider, og for tiden er hun å se i bladhyllene ammende på forsiden av kvinnebladet W.

Listen ble satt sammen ved å telle hvor mange flere - eller mindre - utgaver en kjendisforside solgte i forhold til normalt.

Kjendisbladene Forbes har fulgt med på de siste seks månedene for å finne svaret, er People, Star, US Weekly, In Touch Weekly, Life & Style og OK!.

Og i disse økonomiske nedgangstidene, er det viktig å være svært bevisst på hvem du plasserer på fronten av bladet ditt.

- Tanken på å bruke 3.99 dollar på et blad når du ikke vet hvordan den økonomiske fremtiden din blir er veldig, veldig vanskelig. Det gjør det viktigere for oss å presentere en forside som er såpass tiltalende at en bare kjøpe det, sier Star-redaktør Candace Trunzo til Forbes.com.

Og skal en først bruke penger på et blad, går det fort for seg.

- Du har fem sekunder på deg, kanskje mindre, til å fange leserens interesse ved bladhyllen. Så enten må de elske akkurat den stjernen, eller så må de være fascinert over historien deres denne uka, forklarer In Touch-redaktør Michelle Lee.

I fjor var det den tidligere "Venner for livet"-stjernen Jennifer Aniston (39) - som tidligere var gift med Jolies utkårede Brad Pitt (44) - som gikk av med seieren.

I år havnet hun dermed på en andreplass.

Slik ser dermed lista ut:

1. Angelina Jolie
2. Jennifer Aniston
3. Heath Ledger
4. Jamie Lynn Spears
5. Nicole Richie

Har du et kjendistips? Tips oss her.

LES OGSÅ: Disse gir deg mest for pengene

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.