FLOTT: Helena Christensen ble superkjendis etter videoen Wicked game med Chris Isaak "Wicked game" i 1991, men holder seg fortsatt godt.  Foto: SCANPIX
FLOTT: Helena Christensen ble superkjendis etter videoen Wicked game med Chris Isaak "Wicked game" i 1991, men holder seg fortsatt godt. Foto: SCANPIXVis mer

Danker ut 16 år yngre stjerne?

Helena Christensen (39) er i ferd med å plyndre Keira Knightley (23) for tronen som piratdronningen med denne sexy reklamen.

Hvem er vakrest? Stem til høyre i saken...

SEHER.NO: Glem Keira Knightley (23), nå er det nemlig flotte Helena Christensen (39) som blir den nye sexy piraten på alles lepper.

Hun viser seg iallefall fra sin beste sjørøverside i den nye reklamekampanjen til undertøysmerket Agent Provocateur.

Kampanjen "Pirate Provocateur" ledsages av en frekk video som viser lettkledde damer, sjørøvere og gotisk mørk dekadens i bunnen av et piratskip.

Helena er selvsagt piratdronningen som, i ført lekker undertøy, er i ferd med å forføre kapteinen som utsettes for røveri og mytteri.

Se videoen nederst i saken!

- Helena utfyller rollen perfekt som piratdronning, forteller stifteren av undertøysmerket, Joe Corrè.

Han er sønnen til punk-designeren Vivienne Westwood (67) og Sex Pistols-manager Malcolm McClaren (62), og i 1994 lanserte han Agent Provocateur-merket sammen med sin daværende kone, Senera Rees.

De to gikk fra hverandre i 2006, men det har tydeligvis ikke ødelagt mannens øyne for sexy undertøy.

Han forteller at pirat-kampanjen er noe av det beste de har laget og at han selv synes den er svært så sexy.

- Folk ble nok litt overtente. Noen har en idè om hva som er sexy, men det skyldes kanskje at de har sett for mange pornofilmer.
Andre skjønnheter i kampanjen, er butikktyven Peaches Geldof (19) og modellvenninnen Daisy Lowe (19).


Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no


LES OGSÅ: Disse damene er over 40