Daniella Álvarez:

Daniella (32) måtte amputere beinet

Hun lar imidlertid ikke det stoppe henne fra å innta dansegulvet.

HYLLES: Missedronningen, Daniella Alvarez, hylles for en video hun publiserte på Instagram. Video: Instagram / Daniella Alvarez. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer
Publisert

Colombianske Daniella Álvarez (32) ble et hett navn i 2012, da hun var med i Miss Universe for å representere hjemlandet sitt. Året i forveien hadde hun blitt kronet til Miss Colombia, og reiste derfor til Las Vegas for å sikre hjemlandet kronen.

I 2012 var det derimot USA og Olivia Culpo som stakk av med seieren, og det ble ikke så mye som en pallplassering på Álvarez.

INGEN SEIER: Daniella Álvarez tok ikke med seg tittelen Miss Universe hjem, men huskes fortsatt godt for deltakelsen i 2012. Nå er livet hennes blitt helt annerledes. Foto: EPA / NTB Scanpix
INGEN SEIER: Daniella Álvarez tok ikke med seg tittelen Miss Universe hjem, men huskes fortsatt godt for deltakelsen i 2012. Nå er livet hennes blitt helt annerledes. Foto: EPA / NTB Scanpix Vis mer

Hun ble likevel tatt imot med applaus da hun returnerte hjem igjen, og er i dag et kjent navn i hjemlandet. Missedronningen følges av 2,5 millioner mennesker på Instagram, som har blitt vant med bikiniselfies og bilder av hverdagen.

Derfor var det nok mange som sperret opp øynene nylig, da missedronningen måtte avsløre overfor fansen at hun hadde mistet det ene beinet sitt. Hola! skriver at 32-åringen forrige måned kunngjorde at hun måtte amputere bort venstrebeinet sitt, som følge av komplikasjoner ved en rutineoperasjon.

Hun skulle egentlig bare fjerne en klump, men det oppsto altså større problemer - uten at hun går inn på hva det har dreid seg om. Det resulterte altså i at hun ble ett bein fattigere.

Danser igjen

Mens andre kanskje ville ha havnet i kjelleren etter noe sånt, virker det som missedronningen heller velger å fokusere på det positive.

På Instagram har 32-åringen delt en video der hun danser sammen med broren Ricky Álvarez hjemme i stuen sin, ifølge Fox News. Videoen er tatt bare tre uker etter at missedronningen gikk gjennom amputasjonen - og viser 32-åringen i engasjert dans og med et smil om munnen.

«Blås i vanskelighetene. Vi må være fleksible i livet», skriver Álvarez i Instagram-innlegget.

I kommentarfeltet har det strømmet inn med hyggelige kommentarer, og mange roser 32-åringen for hennes styrke og pågangsmot. Flere har også påpekt Álvarez' måte å takle den store og brutale livsendringen på.

«Din glede og energi er absolutt smittsom. Tusen takk for så mye lærdom», er det en som skriver i kommentarfeltet.

«Kjærlighet trumfer alt. Dani, du er fantastisk. Tusen takk for dette eksempelet», skriver en annen.

Det var i midten av juni 30-åringen avslørte at hun måtte amputere det venstre beinet, etter at det oppsto komplikasjoner under en rutineoperasjon. Det skrev hun i et innlegg på Instagram, sammen med et bilde av seg selv i sykesengen, omringet av familien.

- Jeg vil dele min nye versjon med dere, jeg elsker kroppen min akkurat som før, og jeg er glad for å være her i denne verden for å overvinne alle utfordringene som mitt nye liv fører med seg, skrev hun i innlegget da.

Blodmangel

I et radiointervju med den colombianske radiostasjonen La FM i juni, fortalte missedronningen at hun ikke kunne gå, fordi hun ikke hadde noen følelse i det gjenværende beinet, ifølge Hola!. Hun beskrev det den gang som at det høyre beinet hennes sov.

Det skyldes en tilstand der deler av kroppen hennes ikke fikk nok tilførsel av blod, som kalles iskemi, som er lokal blodmangel. Nå ser det imidlertid ut til at tilstanden har bedret seg, ettersom missestjernen har begitt seg ut på dansegulvet igjen.

Det vil imidlertid ta lang tid før 32-åringen kan gå ordentlig igjen. I intervjuet lettet Álvarez nemlig også på sløret om hvordan de neste månedene med rehabilitering og opptrening vil se ut.

- Jeg har fått beskjed om at det vil gå minst seks måneder før jeg kan begynne på prosessen med å lære å gå igjen, på grunn av den høyre foten min som mister funksjonalitet, sa hun i radiointervjuet.

Álvarez anslo også den gang at det vil ta opp mot et år før hun er tilbake i samme form som før operasjonen. 32-åringen sa likevel at hun ikke var bekymret for tiden som venter henne, ettersom hun får god oppfølging og støtte fra venner og familie.

LES OGSÅ: Rasismestrid etter missekonkurranse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer