Daniel tørket to tårer på vei ut av kirken

- Det føles godt å være gift, sier brudeparet Daniel Franck og Ulrikke Døvigen. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
OSLO/LÆRDAL (SEOGHØR.NO):  11 måneder etter at TV-programleder og tidligere snøbrett-proff Daniel Franck (37) forlovet seg med kjæresten Ulrikke Døvigen (41) i Kenya, giftet de to seg lørdag i Tønjum kirke i Lærdal.

Daniel og Ulrikke ble sammen i 2011 og feiret forlovelsen med å skrive henholdsvis «As good as it gets» og «Yes, I do» på sine Twitter-sider etter at frieriet var overstått.

Lørdag giftet de seg i en fullpakket Tønjum kirke. Blant gjestene var blant annet det nyforlovede paret Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie, samt Sven Nordin og en rekke andre kjendiser.

Daniels datter Sophie og Ulrikkes datter Elsa var brudepiker i bryllupet. Bruden ankom i en svart Porche.

- Det føles godt å være gift, sa brudeparet etter at de kom ut på kirketrappa - der de også kysset for de begeistrede gjestene.

På veien ut av kirken tørket en tydelig rørt Daniel en tåre, og også etter kysset kom det en tåre han tørket bort med hånda.

Da Seoghør.no møtte Daniel på TVNorges høstlansering tidligere denne måneden, la han ikke skjul på at det har vært en travel oppgave å kombinere bryllupsplanlegging med innspillingen av den nye serien «Fritt fall», som han leder sammen med Jenny Skavlan.

- Det gjelder å disponere tiden sin ganske riktig. Jeg er nok ikke den største planleggeren, jeg tar ofte ting litt på hælen.

- Dette har vært en bra jobberfaring, der jeg må sette ting mer i system, men det har gått veldig bra.

Paret har også tidligere sagt til Se og Hør Weekend at de har hatt en stor jobb med å begrense antall gjester.

- Vi kommer til å invitere mange. Hun satte opp en liste og jeg satte opp en liste, og da havnet vi plutselig på veldig, veldig mange - så vi måtte begynne å kutte den ned, sa Daniel til bladet i november.

Daniel Franck har tidligere vært gift med TV-profilen Vibeke Klemetsen. De to har datteren Sophie sammen.


I tirsdagens Se og Hør kan du lese alle detaljene og se alle bildene fra bryllupet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jennys fall så ikke pent ut


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer