ROMANTISK: Danielle Radcliffe og kjæresten Erin opptrådte sammen på karaokebar. Foto: Xposure
ROMANTISK: Danielle Radcliffe og kjæresten Erin opptrådte sammen på karaokebar. Foto: Xposure Vis mer

Daniel Radcliffe overrasket med Eminem-rap

Bargjestene trodde ikke sine egne øyne da «Harry Potter»-stjernen gikk opp på scenen. Se video!

Publisert

SEOGHØR.NO: Daniel Radcliffe (25) er nok mest kjent for sin rolle som «Harry Potter». Nå har han imidlertid forsøkt seg i musikkens verden, da han og kjæresten Erin Darke (30) hadde en festlig kveld ute på byen.

Den verdenskjente skuespilleren overrasket da han satte i gang med å rappe Eminens klassiker «Real Slim Shady», på en karaokebar i California. Skuespilleren imponerte med fremførelsen, og flere utenlandske medier skryter av 25-åringen.

- Ikke bare var hans amerikanske aksent helt perfekt, men det var også rappingen hans, skriver In Touch.

25-årigen hadde tydeligvis rappet denne låta før, da han kunne den på rams. Han fikk strålende jubel og rappet etter alle kunstens regler. Ved siden av stod en svært ivrig kjæreste og danset.

Men det er ikke rapp-ferdigetene hans som gir ham oppmerksomhet. Han stakk nemlig nylig av med førsteplassen i en kåring av Englands beste rumper.

SØTE: Erin Darke og Daniel Radcliffe på gåtur i New York. 
 Foto: Splash News
SØTE: Erin Darke og Daniel Radcliffe på gåtur i New York. Foto: Splash News Vis mer

Ifølge nettsiden ContactMusic stemte mer enn 10.000 mennesker i den årlige «Rear Of The Year»-kåringen og til tross for konkurranse fra blant annet «Fifty Shades of Grey»-kjekkas Jamie Dornan (33) og «Thor»-stjernen Idris Elba (42), var det altså 25-åringen som toppet listen.

LES OGSÅ: Slik får du rumpe som Kim Kardashian

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer