- Daniel Craig har fått en hemmelig rolle i «Star Wars»

James Bond-stjernens hemmelighet ble avslørt ved et uhell av skuespillerkollegaen.

- Daniel Craig har fått en hemmelig rolle i «Star Wars»
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Millioner av fans venter i spenning på at den nye Star Wars-filmen «The Force Awakens» skal få sin verdenspremiere 16. desember.

I tillegg til skuespillerene som er bekreftet på rollelisten, som Oscar Isaac, «Game of Thrones»-stjernen Gwendoline Christie og «Star Wars»-veteranene Carrie Fisher, Harrison Ford og Mark Hamill, har det lenge vært spekulert i at en rekke kjente navn vil spille anonyme statistroller.

Alle de involverte er underlagt strenge taushetsavtaler, men nå hevder avisen The Sun at en av disse Hollywood-stjernene er selveste «James Bond», skuespilleren Daniel Craig (47).

Ble avslørt

Craig skal ha blitt avslørt av skuespiller-kollega Simon Pegg (45), da Pegg mandag ble spurt om ryktene om at også han skal ha spilt en «Stormtrooper» (fotsoldat) i den nye filmen.

- Jeg var ikke en «Stormtrooper». Daniel Craig var en «Stormtrooper» , glapp det ut av Pegg, før han innså hva han hadde avslørt.

- Jeg burde nok ikke sagt det der, la han kjapt til, ifølge The Sun.

Skadet seg

Forhåpentligvis gikk innsatsen på Star Wars-settet bedre enn da Craig skadet seg under innspillingen av den nye Bond-filmen «Spectre» .

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer