- Daniel Craig har fått en hemmelig rolle i «Star Wars»

James Bond-stjernens hemmelighet ble avslørt ved et uhell av skuespillerkollegaen.

- Daniel Craig har fått en hemmelig rolle i «Star Wars»
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Millioner av fans venter i spenning på at den nye Star Wars-filmen «The Force Awakens» skal få sin verdenspremiere 16. desember.

I tillegg til skuespillerene som er bekreftet på rollelisten, som Oscar Isaac, «Game of Thrones»-stjernen Gwendoline Christie og «Star Wars»-veteranene Carrie Fisher, Harrison Ford og Mark Hamill, har det lenge vært spekulert i at en rekke kjente navn vil spille anonyme statistroller.

FORSNAKKET SEG: Her er Simon Pegg på vei inn til mandagens premiere av filmen «Man Up», rett før han forsnakket seg som den nye Star Wars-filmen. Foto: Splash News
FORSNAKKET SEG: Her er Simon Pegg på vei inn til mandagens premiere av filmen «Man Up», rett før han forsnakket seg som den nye Star Wars-filmen. Foto: Splash News Vis mer

Alle de involverte er underlagt strenge taushetsavtaler, men nå hevder avisen The Sun at en av disse Hollywood-stjernene er selveste «James Bond», skuespilleren Daniel Craig (47).

Ble avslørt

Craig skal ha blitt avslørt av skuespiller-kollega Simon Pegg (45), da Pegg mandag ble spurt om ryktene om at også han skal ha spilt en «Stormtrooper» (fotsoldat) i den nye filmen.

- Jeg var ikke en «Stormtrooper». Daniel Craig var en «Stormtrooper» , glapp det ut av Pegg, før han innså hva han hadde avslørt.

- Jeg burde nok ikke sagt det der, la han kjapt til, ifølge The Sun.

Skadet seg

Forhåpentligvis gikk innsatsen på Star Wars-settet bedre enn da Craig skadet seg under innspillingen av den nye Bond-filmen «Spectre» .

Ulykken skjedde inne i filmstudiet Pinewood i forbindelse med en slåss-scene

- Bond-sjefene må ha fått panikk. De har så utrolig mye å rekke før deadline, og noe slikt skaper kaos i kalenderne. Alle statistene fikk rett og slett beskjed om å dra hjem, fordi Daniel har skadet et kne, sa en kilde til The Sun, ifølge Contactmusic.com.

Daniel Craig har selv ikke kommentert påstandene.

LES OGSÅ: Stoppet Bond-innspilling etter Craig-skade

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer