Daniel Mickelson:

Daniel (23) døde - stjerner i sorg

- Det finnes ikke en person jeg elsket mer på denne jorda.

DØD: Daniel Mickleson ble bare 23 år gammel. Foto: Skjermdump fra Instagram
DØD: Daniel Mickleson ble bare 23 år gammel. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Daniel Mickelson gikk bort søndag. Det bekrefter hans søster, modell Meredith Mickelson (22), ifølge E! News. Skuespilleren ble bare 23 år gammel.

«Hjertet mitt er knust og å skrive dette føles så feil og jeg vet ikke hva jeg skal si», skriver søsteren på Instagram til et gammelt bilde av henne og broren.

Meredith deler den tragiske nyheten bare en dag etter skuespillerens bortgang, og hun beskriver ham som sin bror, beste venn og «den andre halvdelen av mitt hjerte».

«Det finnes ikke en person jeg elsket mer på denne jorda», fortsetter hun, og skriver at det ikke finnes store nok ord til å beskrive ham.

Hylles av kjendisene

Videre skriver Meredith at Daniel var full av energi og glede, og at hun er glad gud valgte henne til å være søsteren hans.

I skrivende stund er dødsårsaken til den unge skuespilleren ikke kjent.

Daniel Mickleson har etterlatt seg familien, men også flere store stjerner i sorg. Mens Jordyn Woods (23) og Patrick Schwarzenegger (27) skriver i kommentarfeltet til Meredith at de ber for henne, sier modell og kjendisdatter Amelia Hamlin (20) at hun alltid vil elske Daniel.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer