Daniel Mickelson:

Daniel (23) døde - stjerner i sorg

- Det finnes ikke en person jeg elsket mer på denne jorda.

DØD: Daniel Mickleson ble bare 23 år gammel. Foto: Skjermdump fra Instagram
DØD: Daniel Mickleson ble bare 23 år gammel. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Daniel Mickelson gikk bort søndag. Det bekrefter hans søster, modell Meredith Mickelson (22), ifølge E! News. Skuespilleren ble bare 23 år gammel.

«Hjertet mitt er knust og å skrive dette føles så feil og jeg vet ikke hva jeg skal si», skriver søsteren på Instagram til et gammelt bilde av henne og broren.

Meredith deler den tragiske nyheten bare en dag etter skuespillerens bortgang, og hun beskriver ham som sin bror, beste venn og «den andre halvdelen av mitt hjerte».

«Det finnes ikke en person jeg elsket mer på denne jorda», fortsetter hun, og skriver at det ikke finnes store nok ord til å beskrive ham.

Hylles av kjendisene

Videre skriver Meredith at Daniel var full av energi og glede, og at hun er glad gud valgte henne til å være søsteren hans.

I skrivende stund er dødsårsaken til den unge skuespilleren ikke kjent.

Daniel Mickleson har etterlatt seg familien, men også flere store stjerner i sorg. Mens Jordyn Woods (23) og Patrick Schwarzenegger (27) skriver i kommentarfeltet til Meredith at de ber for henne, sier modell og kjendisdatter Amelia Hamlin (20) at hun alltid vil elske Daniel.

- Så trist å høre. Hvil i fred, lyder en kommentar fra Paris Hilton (40).

FORFERDELIG TRAUMATISK: I boken «Et planteliv» åpner influenser Belinda Jakobsen om farens dødsfall. Video: Se og Hør Vis mer

Nært vennskap

Også modell Kaia Gerber (19) er blant de som sørger over 23-åringens bortgang.

«Jeg husker den gangen vi satt på sofaen og brukte hele dagen på å finne på vårt eget hemmelige språk som vi snakket hver gang vi møttes», deler hun på Instagram-story til et bilde hvor hun og den nå avdøde skuespilleren snakket på FaceTime.

I SORG: Kaia Gerber har delt denne hjerteskjærende meldingen på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram
I SORG: Kaia Gerber har delt denne hjerteskjærende meldingen på Instagram. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

«Jeg skulle ønske vi kunne gå tilbake til dette. Jeg skulle ønske vi fremdeles snakket i setninger som irriterte alle andre, men som ga oss latterkrampe hver eneste gang. Jeg skulle ønske jeg fremdeles satt på baderomsgulvet og Facetimet deg, fordi det var det eneste stedet jeg hadde wifi og jeg ville aldri gå glipp av en samtale med deg», fortsetter hun.

Avslutningsvis takker Gerber 23-åringen for all latter og glede han har gitt henne.

«Det vil ikke være det samme her uten deg. Jeg elsker deg, Daniel».

SAVNET: Spanske Olivia på seks år og Anna på ett år ble siste sett med faren sin på øya Tenerife 27. april. Nå er eldstedattera funnet død. Video: AP / Politiet Vis mer

Kjæresten i sorg

Daniel Mickleson har blant annet medvirket i «The Killer Clown Meets the Candy Man» fra 2019, og tv-serien «Mani».

Privat var han sammen med Maddie Haley, som i likhet med de ovennevnte beskriver ham som en gledesspreder.

«Det var ikke en eneste dag hvor du ikke gjorde alt i din makt for å få meg til å føle meg spesiell og elsket», deler hun.

LES OGSÅ: Avslører sjokkpåstander om James Spears

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer