MISBRUKT: Den populære programlederen skal flere ganger ha blitt misbrukt på det sosiale nettstedet Facebook. Til slutt måtte Dan Børge ringe nettsiden for å få stoppet det han selv kaller galskap. Foto: Anders Myhren/Seher.no
MISBRUKT: Den populære programlederen skal flere ganger ha blitt misbrukt på det sosiale nettstedet Facebook. Til slutt måtte Dan Børge ringe nettsiden for å få stoppet det han selv kaller galskap. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Dan Børge misbrukt på Facebook

- Jeg måtte ringe nettstedet for å få slutt på galskapen, forteller Dan Børge til Se og Hør.

SEOGHØR.NO:   Dan Børge Akerø (62) har gjennom årevis med jobbing og uttallige TV-programmer for NRK og TV 2 blitt et av Norges mest folkekjære TV-fjes.

Suksesser som «Den store klassefesten» og «Lørdan» har gitt programlederen en viktig rolle i norsk TV-underholdning.

Men all suksessen har også en bakside.

Til tirsdagens utgave av Se og Hør sier Dan Børge at han flere ganger har blitt misbrukt på det populære sosiale nettstedet Facebook.

- Jeg har blitt misbrukt på Facebook flere ganger. Noen har gitt seg ut for å være meg og laget falske profiler. I en av dem sto det at jeg elsket å gå skiturer i Nordmarka med tvillingjentene mine i pulk. Det sto også at jeg skulle ha 3500 venner. Alt var bare tull. Til slutt måtte jeg ringe til Facebook for å stoppe galskapen, forteller Dan Børge til Se og Hør.

NRK-profilen har selv ikke noe behov for å ha et forhold til sosiale medier.

- Jeg benytter meg hverken av Twitter, Facebook eller Instagram. Har rett og slett ikke behov for sosial omgang. Det er skremmende hvor lite kritisk mange er til å legge ut alt mellom himmel og jord.

Les mer om Dan Børge Akerø i tirsdagens Se og Hør, som er i salg nå.

 
LES OGSÅ:   - Jeg har mer tid til familien