BABYYLYKKE: Hollywoodskuespiller Matt Damon og hans kone Luciana venter sitt andre barn sammen. Foto: All Over Press
BABYYLYKKE: Hollywoodskuespiller Matt Damon og hans kone Luciana venter sitt andre barn sammen. Foto: All Over PressVis mer

Damon blir pappa, igjen

Matt Damon og kona Luciana Barraso venter sitt andre barn.

SEHER.NO: Hollywoodskuespiller Matt Damon (36), som for tiden er aktuell med filmen "The Bourne Ultimatium", venter sitt andre barn med sin argentinske kone Luciana Barraso (31), skriver Expressen.


Det lykkelige paret, som giftet seg i Miami i 2005, har allerede datteren Isabella (14 måneder) sammen, og Matt er også stefar til Barrasos andre datter Alexia (9).


Damon, som sammen med bestekompiss Ben Affleck (35) slo igjennom etter filmen "Good Will Hunting " (1997), er en av filmbyens største superstjerner, men lever likevel et meget rolig og tilbakeholdent liv med sin kone.


Skuespilleren er også en av få stjerner som har klart å holde seg unna skandaler i Hollywood og har tidligere uttalt at det ikke er lønnsomt for paparazzi-fotografer å forfølge familien hans.

- Det lønner seg ikke å legge ned tid og penger i å følge oss rundt. I beste tilfelle får de et bilde av oss gående nedover gaten, intet mer, skal Damon, som får om lag 130 millioner kroner per film, ha sagt.


LES OGSÅ: - Her jukser Matt Damon