SEXY TRIO: Mira Craig, Tone Damli Aaberge og Sandra Lyng Haugen er deres favoritter. Men Tone rager aller høyest. Foto: SCANPIX
SEXY TRIO: Mira Craig, Tone Damli Aaberge og Sandra Lyng Haugen er deres favoritter. Men Tone rager aller høyest. Foto: SCANPIXVis mer

Damli Aaberge mest sexy

Nå gjelder det å hamstre fiskekaker.

SEHER.NO: Mens leserne av svenske Glamour vil ha det til at snus-prinsessen Madeleine (25) har den mest sexy kroppen i verden, vil Seher.nos lesere det annerledes.

I saken vår la vi inn en egen avstemning, og her kommer det frem at hele 33 prosent av dere mener at det er artist Tone Damli Aaberge (19) som er den aller flotteste!

Mon tro om det er fiskekaker som er hemmeligheten til sogndalsjenta? I sin nyeste podcast forteller hun nemlig at hun er helt hektet på det!

Ikke vet vi hva hemmeligheten til idol Sandra Lyng Haugen (20) og rumperisteren Mira Craig (24) er, men de kom på henholdsvis 2. og 3. plass.

De som ikke nådde opp til seierspallen, var Briskeby-babe Lise Karlsnes (26), skuespiller Ane Dahl Torp (32) og musiker Marion Ravn (21).

Vi gratulerer!

LES OGSÅ: Norske stjerner mest sexy