LAGER STEMNING: Bandet Vassendgutane - som består av Sindre Aam, Arthur Johan Bjørdal, Ernst Brune,  Rune Brautaset, Lars Egil Vågseter, Leif Aase og Bjørn Marius Øyehaug, er vant til at kvinnelige fans kaster klærne foran scenen på deres konserter Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
LAGER STEMNING: Bandet Vassendgutane - som består av Sindre Aam, Arthur Johan Bjørdal, Ernst Brune, Rune Brautaset, Lars Egil Vågseter, Leif Aase og Bjørn Marius Øyehaug, er vant til at kvinnelige fans kaster klærne foran scenen på deres konserter Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Damene viser brystene og mer til

«Allsang på Grensen»- debuten ble langt roligere enn det Vassendgutane er vant til.

Publisert
SEHER.NO: Country-bandet Vassendgutane tok «Allsang på Grensen»-publikummet med storm da de torsdag debuterte på scenen i det populære TV 2-programmet.

Men konsertene til bandet - som i 2008 toppet VG-lista med albumet «XO» - går ofte enda heftigere for seg når de spiller konserter landet rundt.

Flere videoer som er lagt ut på nettstedet Youtube, viser at spesielt den kvinnelige fansen ikke er fremmed for å kle av seg i glede over sunnmøringenes musikk.

- He he, ja ofte viser damene både brystene og mer til. Det er bare moro. Men vi regnet ikke med at det skulle skje under «Allsang på Grensen», som er et familieprogram, sier bandet til Seher.no.

Vokalist og bassist Sindre Aam avslører at bandet i løpet av sin 15 årige historie også  har fått tusenvis av BH-er og dametruser kastet opp på scenen.

Men det hevder de at deres bedre halvdeler tar med godt humør.

- De spør om hvor mye dameundertøy vi har med hjem til dem. Som ekte sunnmøringer, så må vi jo ta vare på plaggene, sier han og ler.

Se hvor ville de kvinnelige «Vassendgutane»-fansen kan bli her!


Men en av de mest uventete konsertepisodene stod imidertid en mannlig deltaker på ungkarsfestivalen i Suldal for.

- For tre-fire år siden var det plutselig en som kastet en diger Devold herretruse opp på scenen. Den hadde vi ikke hjerte til å kaste, så den har vi hengt opp i øvingslokalet vårt, sier bandet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ble verldig sliten av å reise

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer