TAR STYRINGA: Ifølge Petter Pilgaard har kvinnene tatt over styringen på livet hans. Her er realitystjernen på premieren av «Brødrene Dal og Vikingsverdets forbannelse» onsdag.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
TAR STYRINGA: Ifølge Petter Pilgaard har kvinnene tatt over styringen på livet hans. Her er realitystjernen på premieren av «Brødrene Dal og Vikingsverdets forbannelse» onsdag. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer

- Damene styrer livet mitt

Petter Pilgaard har unnskyldningen klar. Se video!

Se video nederst i saken!

SEHER.NO:  Onsdag var det premiere på «Brødrene Dal og Vikingsverdets forbannelse» på Colosseum kino i Oslo.

Og en rekke store kjendisnavn var da tilstede for å se den aller siste filmen om de tre folkekjære oppdagerne Gaus, Roms og Brumund, spilt av henholdsvis Lars Mjøen, Knut Lystad og avdøde Trond Kirkvaag. 

Blant stjernene som skred ned den røde løperen til pulserende Michael Jackson-rytmer, var tidligere «Paradise Hotel»-vinner Petter Pilgaard (30) og kjæresten Mari Haugersveen (28).

Og til Seher.no innrømmet realitystjernen at Brødrene Dal har betydde mye for ham under oppveksten.

- Det er jo mye av barndommen da. Jeg husker at vi satt og så på NRK og Brødrene Dal og koste oss. Det var ganske spennende husker jeg, veldig moro, sier han til Seher.no. 

Brødrene Dal-filmen er ikke den eneste kinopremieren realitystjernen har deltatt på de siste månedene. I juni var han også kjærestens følge under premieren på «jentefilmen» «Sex and the City 2», noe han innrømmet at var litt småflaut. 

- Jeg er jo med henne da, jeg har ikke sett en eneste av episodene, sa han til Seher.no den gang, mens Mari humret ved siden av: 

- Han blir med på alt som er gratis han vet du.

Og da Seher.no spurte Petter om han kanskje var blitt litt «softy» onsdag, måtte realitystjernen innrømme at han kanskje er litt svak for kvinnene i sitt liv.

- Du ser at damene styrer livet mitt, sånn er det, ler han: 

- Og så har vi jo med søsteren til Mari da, det er det som er alibiet mitt.

Brødrene Dal-heltene Knut Lystad (64) og Lars Mjøen (64) var selvskrevne gjester på premieren, og de to skuespillerne ble omringet av unge fans i det de ankom den røde løperen med resten av filmcrewet.

- Det er helt utrolig. Du skjønner det ikke. Når du er så gammel som meg, og folk kommer og synes du er kul, så er det nesten til å bryte sammen av, sier en tydelig rørt Lystad til Seher.no. 

Også Mjøen synes det var stort på premieren, og selv om filmen viser de siste tv-bildene av hans avdøde Brødrene Dal-kollega Trond Kirkvaag, minner den ham mest om de gode tidene med vennen.

 - Det var trist når han var syk og den perioden. Men når vi nå har jobbet med materialet og ser på bildene, så husker vi bare de gode og hyggelige og morsomme opplevelsene vi hadde med han. Vi hadde det mye gøy, sier Mjøen til Seher.no. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her!       

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Det er klart det er litt vemodig

Se video her:


[obj:media:8916]