TRØBLETE: - Da var det noen som reagerte, ja. Jeg har inntrykk av at de mest seriøse datt fra da, forteller TV-bonden Calle Breen om sin fleipete kommentar på TV. Foto: Lasse Sandaker Nilsen/TV 2
TRØBLETE: - Da var det noen som reagerte, ja. Jeg har inntrykk av at de mest seriøse datt fra da, forteller TV-bonden Calle Breen om sin fleipete kommentar på TV. Foto: Lasse Sandaker Nilsen/TV 2Vis mer

Damene flyktet fra Jakten-bonde

Det var en ting Calle Breen kanskje ikke skulle ha sagt...

SEHER.NO: Mandag kveld gikk den andre episoden av årets "Jakten på kjærligheten" av stabelen, og i én av hovedrollene var TV-bonden Calle Breen (49), som gjennom speed-daten på Leangkollen hotell i Asker silte ut fire friere, slik at han nå står igjen med bare seks.
Mandag skrev Seher.no at 49-åringen rådførte seg med sin eks-kone før deltagelsen i det populære TV 2-programmet. Paret var gift i 20 år, men gikk hvert til sitt i februar 2007.

Men Calle Breen har også hatt visse problemer med damene etter at han begynte å jakte på TV. Årsaken er enkel.

Under presentasjonen av årets TV-bønder i vår, ga nemlig Nannestad-bonden et svar til programleder Katrine Moholt, som ikke falt i smak hos mange av landets kjærlighetshungrige jenter. I hvert fall om man skal tro ham selv.

- Hvis det kommer ei jente kommer hit, som er interessert i hester, er det mulighet for å få til det? lød spørsmålet fra Katrine Moholt.

- Det er mulighet. Det er klart at dukker det opp ei søt snelle som er svær til å ri, så trenger vi ingen hest, svarte Calle med et glimt i øyet.

Dermed var det gjort, innrømmer han til Seher.no.

- Da var det noen som reagerte, ja. Jeg har inntrykk av at de mest seriøse datt fra da, forteller han til Seher.no.

"Jakten på kjærligheten"-bonden har nemlig fått haugevis av telefoner, sms og MMS etter at han ble vist på TV for første gang. Ifølge ham selv, har det meste vært positivt, men mange har altså også reagert på den lille slengkommentaren han ga til Katrine Moholt.

- Synspunktene har vært mange, og det er helt tydelig at mange hang seg opp i hva jeg sa om disse hestejentene, smiler han til Seher.no.

Jakten på kjærligheten ser du på TV 2 mandager klokka 20.00.

Har du et kjendistips? Tips oss 
her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Pusser opp huset før "Jakten"