BLE SJARMERT AV DAMENE: Torbjørn Stafford Barth legger ikke skjul på at han ble sjarmert av flere av sine kvinnelige realitykolleger i «Jakten på en julestjerne». Her sitter han ved siden av Hanne Rindal Ree fra popgruppen «Irresistible». Foto: Anders Myhren, Seher.no
BLE SJARMERT AV DAMENE: Torbjørn Stafford Barth legger ikke skjul på at han ble sjarmert av flere av sine kvinnelige realitykolleger i «Jakten på en julestjerne». Her sitter han ved siden av Hanne Rindal Ree fra popgruppen «Irresistible». Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer

- Damene er finere enn i Paradise Hotel

Den tapte førstepremien var ikke det Paradise-Torbjørn savnet mest etter «Jakten på en julestjerne»-exiten...

Publisert
Se onsdagens episode av «Jakten på en julestjerne» nederst i artikkelen!

SEHER.NO:  Den tidligere «Paradise Hotel»-deltakeren Torbjørn Stafford Barth (21) har overlevd både nakenfotografering og kalkunløp, men i dagens episode måtte den uredde tromsøværingen likevel forlate Seher.nos realityserie «Jakten på en julestjerne».

Sammen med David Sandem fra årets utgave av «Robinson-ekspedisjonen» måtte Torbjørn forlate julekalenderen etter å ha blitt stemt ut av de andre deltakerne.

Men det var ikke bare den tapte muligheten til å vinne et reisegavekort på 15 000 kroner, som for igjennom hodet på Torbjørn etter exiten.

- Det er jo mye finere jenter med i «Jakten på en julestjerne» enn det var på «Paradise Hotel». Det var gøy å bli kjent med så mange nye mennesker fra forskjellige realityserier, sier han til Seher.no.

Torbjørn vil imidlertid ikke avsløre hvilken av de kvinnelige realitykollegaene som han fikk best øye til.

Han vil heller ikke si om han er singel eller ikke for øyeblikket.

- Det kan jeg ikke svare på, fordi det er litt komplisert. Jeg vil hverken si ja eller nei, sier han og ler.

De siste månedene har han satset hardt på en musikk-karriere sammen med «Paradise Hotel»-kollega Helfner Agusto, som i forrige måned ga ut sin andre singel «Dirty like an oh».

Torbjørn varsler flere utgivelser neste år.

- Vi opplever at musikken blir stemplet, fordi vi har vært med i «Paradise Hotel», men vi har tro på det vi gjør. Musikken er hip-hop og R'n'B, og vi er kjempefornøyd med de to låtene vi har gitt ut så langt.

- Selv om jeg ikke vant «Paradise Hotel», så er jeg glad for at jeg ble med, siden det førte til at jeg en god venn og med-musiker i Helfner, sier han til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her går alt galt[obj:media:9228]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer