TAR FATT PÅ NY: I fjor var det øya Husøy som oppmerksomhet gjennom "Da damene dro". Neste år er det Røyrvik som gjelder. Foto: TV 2
TAR FATT PÅ NY: I fjor var det øya Husøy som oppmerksomhet gjennom "Da damene dro". Neste år er det Røyrvik som gjelder. Foto: TV 2Vis mer

Damene drar - fra ny bygd!

- Dette blir første gangen jeg blir mer enn to dager borte fra ungene, sier en av de nye "Da damene dro"-deltagerne.

SEHER.NO: TV 2-suksessen "Da damene dro" fant i fjor sted på øya Husøy. I år skal kanalen tømme bygda Røyrvik for damer, skriver VG.

- Det blir første gangen at jeg blir mer enn to dager borte fra ungene, sier én av mødrene som har meldt seg på TV-serien, Nina Øie (37) til avisen.

Varaordfører og bonde Hans Oscar Devik er en av familiefedrene som skal få føle hvordan det er å stelle alene hjemme, mens kona forlater han og fire barn for å kose seg ved Middelhavet...

- Jeg er spent på om vi klarer å holde barnehagen åpen jeg. Den blir det behov for, mener Devik.

Gjennom åtte programmer skal norske TV-seere få se hvordan livet i fjellbygda utvikler seg når 50 av damene reiser fra kommunen. I Røyrvik kommune er dette et betydelig inngrep, reisefølget utgjør nemlig ti prosent av innbyggerne på stedet. 

"Da damene dro"-innspillingen starter om få uker. Premieren av den andre sesongen av det populære programmet, går av stabelen 3. februar neste år.

Har du et kjendistips? Tips oss seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Linni viste fram babykulen på Gullruten

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.