VILLE SAGT JA: - Det er sikkert mange som tenker at dette ikke ville gått bra, men jeg ville nok kanskje sagt ja likevel, sier Mina Hadjian om den kommende sesongen av «Skal vi danse». Foto: TV2
VILLE SAGT JA: - Det er sikkert mange som tenker at dette ikke ville gått bra, men jeg ville nok kanskje sagt ja likevel, sier Mina Hadjian om den kommende sesongen av «Skal vi danse». Foto: TV2 Vis mer

- Damene blir så flotte i kroppen

Den norske tv-profilen håper nå at det er hennes tur.

SEHER.NO: I starten av juli kunne Seher.no avsløre at man i høst vil få se en helt ny vri i TV 2-programmet «Skal vi danse». På samme tid kunne leserne stemme fram hvem de helst kunne tenke seg å se svinge seg på skjermen de neste månedene.

Den kåringen vant Linni Meister soleklart.

Se og Hør har tidligere skrevet at Cato Zahl Pedersen (51), Aylar Lie (25) og Vibeke Klemetsen (34) er tre av dem som har takket ja til å være med i årets versjon av programmet. Men det er flere som kunne tenke seg nettopp det.

- Det er sikkert mange som tenker at dette ikke ville gått bra, men jeg ville nok kanskje sagt ja likevel. Man har jo sett så flotte damene blir i kroppen, og det er jo et kjempetrekkplaster. Det hadde rett og slett blitt deilig å kommet på forsiden av bladet Mann, sier programleder og TV-profil, Mina Hadjian, til Seher.no.

Hadjian har derimot ikke hørt noe fra TV 2 så langt.

- Jeg har ikke fått noen telefon fra dem som bestemmer så vidt jeg vet. Jan Thomas, Eli Hagen og en haug med andre har mast mye på at jeg burde ringe selv. Men det er jo harry som faen.

For tiden er Mina i jobbsøkermodus, og fortsatt venter hun på svar fra søknader hun har lagt inn hos to radiokanaler. Skuffet er hun over at hun ennå ikke har fått noe svar.

- Jeg har veldig lyst til å lage et aldri så lite live kvinneprogram med skråblikk på nyheter på en radiokanal. Men jeg forstår godt at de er skeptiske og jeg venter på  den tredje/fjerde måneden på svar fra et par aktører jeg har lyst til å jobbe for. De søkte etter folk og jeg elsker jo radio. Jeg håper jeg får en mulighet til å bevise at jeg ikke er helt sånn som de tror, sier hun.

- Tidligere har du jo skapt litt «oppstyr» med enkelte «friske» uttalelser. Opplever du at dette er ødeleggende for deg nå?

- Jeg kunne selvsagt ønske at jeg kunne la folk tråkke på meg og ta imot kjønsdiskriminering og hersketeknikker med et stort smil. Jeg kunne nok valgt mine kamper bedre og vært flinkere til å ta fri når hjerne og kropp er utkjørt, forteller Mina Hadjian til Seher.no.

Vet du om noen som har fått tilbud, eller som er klare, for «Skal vi danse» denne høsten? Tips oss her!  

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun har kropp til dette - til tusen!